Arkadaşlar acil hacklemem lazım. sertifikata hatası alıyorum hep.. 400.21.013
diablorogue Üye Konu Sahibi e71 hackleme yardım. 400.21.013 versiyon hackeyemiyorum. Arkadaşlar acil hacklemem lazım. sertifikata hatası alıyorum hep.. 400.21.013
mstf_l Üye pm de de belirttigim gibi buraya bak takıldıgın yerde yardımcı olalım www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html
pm de de belirttigim gibi buraya bak takıldıgın yerde yardımcı olalım www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html
Mücahit G Üye Symbianist e danış. Her sorunu hallediyor. bende onun verdiği talimatlarla hackledim. Ama benimki 202.10
Symbianist e danış. Her sorunu hallediyor. bende onun verdiği talimatlarla hackledim. Ama benimki 202.10
Symbianist Üye Dopsy' Alıntı: Symbianist e danış. Her sorunu hallediyor. bende onun verdiği talimatlarla hackledim. Ama benimki 202.10 Genişletmek için tıkla ... yav öyle deme sonra birşey soruyorlar yapamiyoruz dışından olmasa da içinden neler diyordur millet
Dopsy' Alıntı: Symbianist e danış. Her sorunu hallediyor. bende onun verdiği talimatlarla hackledim. Ama benimki 202.10 Genişletmek için tıkla ... yav öyle deme sonra birşey soruyorlar yapamiyoruz dışından olmasa da içinden neler diyordur millet