E71 Garmin Haritalar Gps Sorunu Yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogan66

Üye
    Konu Sahibi
E71 Garmin Haritalar Gps Sorunu Yardımcı olurmusunuz
Merhabalar 1 hafta önce e71 aldım ve maxicepdeki garmin haritayı yüklerim tüm anlatılanları aynen yaptım ve telefona uyguladım yüklendikden sonra haritaya bağlanmak için gps aranıyor ama sonra sonuc bululanıyor diyor bunu acık havadada denedim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim emeği geçenlere

--------------- Ekleme ---------------

Kimse yardımcı olmayacakmı arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Bu forum ne için kuruldu arkadaşlar ya kimse yardımcı olmuyor neden ?

emre_2535

emre_2535

Üye
s.a. arkadaşım bende garmin kullanıyorum açık havada uydu aranıyor yazarken 1 ve 3 tuşlarına basarak dene çiziliyor yazısı gelecek sonrasında kısa bir süre sonra servise hazır yazısı gelmesi gerekiyor ben n79 da kullanıyorum sadece açık ortamda değil evde arabada bile bağlanabiliyorum...

dogan66

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ama sorun hala aynı

haqqus

haqqus

Üye
benım ıphonem vardı gps kıtı bozuktu o yuzden satıp e71 aldım garmın yuklu ve calısıyor nokıa map yada ovı harıta ıle dene oda bulmazsa garantılı ıse servıse ver buyuk ıhtımal gps adaptoru arızalıdır degıstırır garantı yoksa ıst da bı cok servıs yapıyor

OğuzcanAbi

Üye
nokia mapı dene büyük ihtimmalle çalıştrır

dogan66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Map Denedim Ovi Map Denedim Garmin map denedim ne yazıkki olmuyor telefonda hiç bir sorun yok ilk aldıgımda nokia map yüklüydü ve gösteriyordu detaylı değildi güncelleştireyim dedim ve şimdi göstermiyor

haqqus

haqqus

Üye
Nokia E71 bazen Gps problemi verebilio bunun cozumu hard format olur * 3 yes ve açma tusuna kapalı iken basılı tutmak ve teli öle açmak ( butun veriler gider) ama gps problemı cozulur tabi gps antenınde bi sorun yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt