e71 e-mail problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emredrmz

Üye
    Konu Sahibi
e71 e-mail problemi
sorun şu arkadaşlar 1 haftalık nokia e 71 kullanıcısıyım
gmail ve hotmailde herhangi bir problem yaşamıyorum fakat

şirketimin bana vermiş olduğu mail adresinde bana gönderilen mailleri alıyorum fakat ne yaptıysam mail göndermeyi başaramadım problemim ne olabilir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: karpuzinyo

ahenk

ahenk

Üye
sirket maili pushmail desteklimi öyleyse roadsync tarzı program kullanın ve gmail ve hotmail uzantılı maillerinizi cihazınızda ayarları otomatik yapıyor sistem sirket maillerinizin ayarlarını bilmedigi için normal

iyi forumlar

emredrmz

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşekkür ederim şirket maillerini diğer çalışan arkadaşlar kullanıylar blackbarry de sorunsuz olarak önerebilewceğin bir program varmı acaba ben pek anlamıyorum yardımcı olursan sevinirim bu arada exchange server kullanmadığımızı biliyorum normal pop mail

ahenk

ahenk

Üye
Cihaziniz blackbeery sisteminden cok farkli bir sisteme sahip blackberry cihazlar bu konularda daha profosyeneldir sirket mailinizin pushmaildestegi varsa onu ogrenin roadsync gibi bir program kullanin mobil internet kullanirsaniz anlik mailleri gorebilirsiniz pushmail yoksa sevenmail diye bir program var onu kullanin guncelleme yaparak takip edersiniz baska alternatif prolardamvar nokia exchange ovimail gibi ben 1.5 yil once kullandim bu cihazi gaye guzel suan kullanmis olsaydim daha detayli yardimci olurdum 1 yildir nokia kullanmiyorum s60v5 platformu cihaz kullaniyorum sizinki s60v3 ararkende v3 uyumlu indirip kurun
Uamrim yardimci olmusumdur programlar forumda mevcut farli bilen arkadaslar yardimci olur umarim olmassa ozelmsj atin forumu herzaman takip edemiyorum

iyi forumlar

emredrmz

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için teşekkürler problemimi emoze ile çözdüm anlık mail alıp gönderebiliyorum

moreno

Üye
bilgiler için teşekkürler problemimi emoze ile çözdüm anlık mail alıp gönderebiliyorum

Merhaba bende e72 kullanıyorum şirket maillerimi açamıyorum. bu program 372 ile uyumlumudur acaba?

emredrmz

Üye
    Konu Sahibi
uyumludur kardeş bu arada nasıl yaptım bilmiyoum ama nokia maildede artık şirket mailleri çalışıyor.. emoeyi kurduktan sonra çalışmaya başladı umarım sorunu sende çözmüşsündür.

hacıhoca

Üye
arkadaşlar e 72 cihazım ile şirket mailimi açmak istiyorum ama nasıl olcak bılemedım_?
bizimki push mail desteklio onu biliyorum ama exchange mailemi kurcez diğer yazan şeceneğemi gelen giden kutusuna ne yazaccagız tam bi anlatım olursa coook sevinırım arkadaşlar .
şimdiden Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt