E71 de fotn değiştirme ve resource klasörü sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eskibiruye

Üye
    Konu Sahibi
E71 de fotn değiştirme ve resource klasörü sorunu
Ya arkadaşlar allah aşkına biri şu font değiştirmedeki problemime bir çare bulsun
Önce bluetoothe ile pc ye baglandım baktım E de yani hafıza kısmında resource klasörü yok (gizli dosyaları göster işaretinide yaptım bu arada) ama orda resource klasörü yok.
sonra hafıza kartına kopyaladığım fontu xplore ile E de görünür vaziyette olan resource klasörüne atıyorum bu kezde kopyalamıyor SORUN NEDİR ACABA???
Bu arada telefonum E71 ve kartım microsd kart ve bunu pc ye sokacak aparatlarım falan yok.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
kardeş onu oşekilde yapamassın ya hellocarbide kullanıcaksın yada hafıza kartını bilgisayara takıp klasörü açtıktan sonra Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm diceksin sonra Gizli dosyalar ve klasörler başlığı altında Gizli dosyaları göster seçeneğini tıklayıp ondan sonra yapıcaksın

Ben bukadarını biliyorum bi dene istersen olmassa başka bi çözüm yolu mutlaka bulursun

eskibiruye

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onu oşekilde yapamassın ya hellocarbide kullanıcaksın yada hafıza kartını bilgisayara takıp klasörü açtıktan sonra Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm diceksin sonra Gizli dosyalar ve klasörler başlığı altında Gizli dosyaları göster seçeneğini tıklayıp ondan sonra yapıcaksın

Ben bukadarını biliyorum bi dene istersen olmassa başka bi çözüm yolu mutlaka bulursun

Teşekkür ederim Yusuf dediklerini yapacaktım ama başka bir yerde card reader olmadan yapmayı toplu depolamayı bir daha kullanamazssınız demişler bende mecburen card reader buldum öyle yaptım napalım.
Genede teşekkür ederim bak bir teşekkür aldın benden kavgaya ne gerek var yani.
Selamlar

outblaze76

Üye
E71 de formattan sonra haritalara girdigimde system hatası verio acilmio bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt