E71 Aramayı Mesgule Attıktan Sonra Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Universal1299

Üye
    Konu Sahibi
E71 Aramayı Mesgule Attıktan Sonra Kasma Sorunu
Arkadaşlar E71im Var Yeni Aldım Ama Bir Problemim Var Birini Aradığım Zaman Karşımdaki Kişi Telefonu Meşgule Atarsa veya Telefona Cevap Vermezse Telefonda 2 3 Saniyelik Bir Donma Oluyor Bunun Sebebi Nedir Acaba? 510.21.009 Versiyonu Yüklü Ama Daha Önceki Versiyondada Aynı Sorun Vardı Acaba Versiyon Yükseltirsem Düzelirmi Dedim Gene Düzelmedi Ne Yapmak Lazım?

waycell

waycell

Üye
walla ne yaparsan yap bu lanet telefonda bu ozellik var malesef ve en kotusu yapacak hicbirsey yok arkadasim

Universal1299

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Yanı Herkesde mı var bu problem yoksa bazı telefonlardamı?

waycell

waycell

Üye
evet bendede var bir tek yolu var hafıza kartını çıkarıp hiç kullanmayacaksın

Universal1299

Üye
    Konu Sahibi
Alla Alla Servise Göndersek Acaba Bir Şekilde Halletmezlermi?

waycell

waycell

Üye
yazilim atip geri gonderecekler degisen bisey olmaz

YuHeNDiSu

Üye
yok kardeş bu sevgiliyi böyle seviceksin yoksa terkedeceksin herkeste boyle:)

Symbianist

Symbianist

Üye
e71'in kronik arızası o maalesef

onurgultekin

Üye
bende her alanda kasma var idi mesgule atarken menulerde dolasirken uygulamalarda gezerken internetteyken heryerde kasiyordu 501.21.001 germany vodafone versiyonunu attim cok rahat ve saglam suanda telefon ram sorunu yok gibi duruyor bilmeyen arkadaslar google da navifirm plus ve phoenix uygulamalarini arastirsinlar forumda da paylasilmisti sanirim

YuHeNDiSu

Üye
bende her alanda kasma var idi mesgule atarken menulerde dolasirken uygulamalarda gezerken internetteyken heryerde kasiyordu 501.21.001 germany vodafone versiyonunu attim cok rahat ve saglam suanda telefon ram sorunu yok gibi duruyor bilmeyen arkadaslar google da navifirm plus ve phoenix uygulamalarini arastirsinlar forumda da paylasilmisti sanirim
bunlar sakat işler arkadaslar firmware atmayı bilmeyen yapmasın telefonu yakarsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt