e71 500.21.09 güncel yazılımı yükleyen arkadaş varmı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smyladon33

Üye
    Konu Sahibi
e71 500.21.09 güncel yazılımı yükleyen arkadaş varmı??
arkadaslar 07.07.2010 da yeni yazılımı cıktı yukleyen arkadas warmı ben yapamadım hata oldu 3. adımda bi hata olusuyor yardımcı olursanız sevinirim.

OğuzcanAbi

Üye
bağlantın sağlam mı kardeş allah korusun telefon kapanır bi daha açılmaz

smyladon33

Üye
    Konu Sahibi
onceki yazılımı 10 gunde yuklediler :D bunu kac gunde yklerler bilemiorum :D

durmusboy

Üye
kendim yükledim kendi pcmde sorun oluşturdu başka bir pc de denedim oldu

nokia uptader ile hafıza kartını çıkarmayın kartın şifresini ve hatın şifresini kaldırın bi sorun olmaz

EFSANER

Üye
yenı ozellıklerı nelerdır bılgısı ınceleyenı olan varmıdır arkadaslar ?

smyladon33

Üye
    Konu Sahibi
başka pcde denicem kardes yeni özellik hakkında bilgi verebilirmisin?

--------------- Ekleme ---------------

kendim yükledim kendi pcmde sorun oluşturdu başka bir pc de denedim oldu

nokia uptader ile hafıza kartını çıkarmayın kartın koduni ve hatın koduni kaldırın bi sorun olmaz

oluşan sorun tam olark neydi kardeş bide onu söylermisin?

ne kadar az e71 kullanıcısı war yaa :(

harme239

Üye
kardeş ben yükledim nss ve software updater programlarıyla yapabilirsin sitede zaten resimli olarak anlatıyor

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
arkadaşlar ben yüklüyodum telefon kapandı her yolu denedim fakat açmayı başaramadım sonunda servise göndermeye karar verdim 15 günde yaptılar kapaklardada çizikler vardı dediö bari gitmişken kasa tuş takımı komple değişsin onlarıda değiştirdim 108 tl masrafla güncel yazılımı yüklettirdim eski sürümden ne farkı var dıye soracak olursanız ben bi fark göremedim sanki servise gidince telefon yavasladı özellikle program kurarken ve kaldırırken 4 gb hafıza kartı kullanıyorum telefonumda aşırı denilecek şekilde program var ondan da olabilir

batuhantopal

Üye
Güzel yha Ama Sadece Kötü Olarak sensör yok telefonda :S

smyladon33

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ısık sensorü yine war :s ben kendi pcmde yukledim bi pc de olmuyorsa digerinde denemek lazım kesin çözüm oluyor

bylee

Üye
ben denedim zaten son sürüm yüklü diyor nerde hata yapıyorum sizce

başka bilgisayardada denedim gene aynı sorun zetn en son sürüm yüklü diyor arkadaşlar yardımcı olacak varmı bu konuda

cutif

Üye
arkadaşalr bende yükledim hiçbir sorun olmadı pek bir farkı yok eski sürümden yanlız yapamayan arkadaşalra şunu hatırlatıyım son bölümde telefon sanki bağlantı kopmuş gibi oluyor o normal zaten programdada yazıyor endişelenmeyin sonuna kadar bekleyin sorun olmaz yapamayanlar zaten telefoncuya götürmeleri lazım baştan sıfırdan yazlıyım yüklenmesi lazım onuda evde bizler yapamayız

bylee

Üye
yapamayız diye bi şey yok telefon son sürümü görmüyorki v400 zaten son yazlımı diyor v500 ü görmüyor yani

screamsamet

Üye
bbbbb

sertello

Üye
Cok Zaman oldu gec gordum sorunu kardesım evet ben nokia e71 inin en son sürümünü kullanıyorum kendi pc imde kendi evimdeki internetten yapdım yalnız size tek tavsiyem bu güncellemeyi yaparken xp yi kullanın uyumsuzluk yasamassınız sorularınız icin pm atabilirsiniz

osmantaner44

Üye
valla bana kalsa arkadaslar güncellemeyin.güncellemede sorun var bana kalırsa.dünyanın bütün sitelerine göz gezdiriyorum bitane adam cıkıp dememiş ki yeni qüncelleme harika diye :) v400 bendeki inanın korkuyorum 500 u yuklemeye biliyorum hata verecek :D :D nasıl olsa bi deqişiklik yok guncelemede.fazla bi ek özellik yok daha dogrusu.kasıyor.

sertello

Üye
tabiki guncelleme yapıp yapmamak fikri sizlere kalmıs ama ben e 71 imin versiyonunu 500 e cıkarttıgım zaman telefonumda gozle gorulebılecek bır hız tespit ettim yukarıdada dediğim gibi sizlere daha dogrusu versiyonu değiştirmek isteyen arkadaslara önerebilecegim tek şey pc nizde xp olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt