E7 yardım arkadaslarrr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k3mall

Üye
    Konu Sahibi
E7 yardım arkadaslarrr
meraba arkadaslar ben e7 aldım yenı sesı cok az cıkıyo ve cızırtı var normalmıdır vede hıc oyun uygulama bulamıyorum yardımcı olursanız sevınırım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben e7 kullanmadım ama ses ayarları ekolayzır ayarlarına bakarsanız iyi olur tabi varsa ve işletim sistemine göre bulabilirsiniz .:oke:

k3mall

Üye
    Konu Sahibi
ekolayzır ayarlama yok sadece caz pop vs oda bı degısıklık gostermıyor sadece kulaklıkta ınan cok kotu sesi

fireman87

fireman87

Üye
İkinci el aldıysan hoparlörde bi sorun olabilir..

k3mall

Üye
    Konu Sahibi
yok 0 aldım servıse gotrdum normal dedıler bunlardan bu kadar ses cıkıyo dedıler hıc ıkna olmadım acıkca bu kadar kotu olamaz

fireman87

fireman87

Üye
O halde akolayzer ayarlarında bi uyumsuzluk vardır.

k3mall

Üye
    Konu Sahibi
peki ne yapmam gerekıyo :S

fireman87

fireman87

Üye
Bence sen daha fazla kurcalayıp daha kötü yapma, bilen bi arkadasına göster yapabilir.. Veya biraz yorum bekle. Yardım edebilecek kişiler çıkar.

k3mall

Üye
    Konu Sahibi
göturdum orjınalıymıs böyle bi telefon rezalet bence caldıgında duymak bile güç oluyo bazen okadar para werıyoruz sesi berbat neyse

Emil_Ceferli

Üye
arkadasim alirken deneseydin iyi olurdu. Bende de e7. Once 5800,x6 kullanmisim o yuzden bana da zayif geldi ilk bastan. Ama temiz sesi. Sen git telefonu degistir en iyisi. Garantili her halda

kemhir

Üye
arkdsım ben oncden n97 kullnyrdum sesı superdı. Smdı sfır e7 aldım bunn bana sesı braz zayıf gldı ama n97 den kalıtelı anlaslır bı sesı var zten bu tur telefonlar ses telefonu degıl ozellkle e serılerı bnm ıcn srun olmyor muzıkle ugrsmam fzla.. Mzık ıcın aldysan bska bı sey alydın keske yzık olmus !! Ama normalde 10 numara teelfon ,!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt