E7 mi N8 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
harbi n9 var bişey soracam x7 ve t7 varmı türkiyede?

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
ben bu oyun bulamayanları anlamıyorum. daha teli almadan 95 tane oyunumu hazır ettim zaten. oyun sorunum yok. 95 oyun bana yetede artar bilee. sonuçta plystation almıyorum. psp de almıyorum.merak etme öyle bi konu açıp kimsenin başını ağrıtmam. cevap verdiğin için teşekkür ederim.

ben mi yanlış anladım yoksa arkadaş 701 şu anda Türkiye'nin en iyi telefonu mu demiş

- - - Eklendi - - -

Huruguay malı telefon istesende bulamazsın zaten merak etme

evet dostum sen yanlış anladın tekrar okursan anlarsın nokia için türkiyedeki en iyi telefonu dedim belle olarak bir de n9 var tabiki

Aege

Üye
Tamam,o zaman o doğru olabilir

MasteLaa

Üye
Kardeş ben sana söyliyim kamera diyosan kesinlikle N8 ama oyun oynarım uygulama olsun diyorsan Xperia felan yani android telefonlara yönelmelisin..Olmadı diyorsan 701 tavsiye ederim sana 1 ghz hıza sahip..Kamera 8 mp onda hiçbir farkı yok artısı da var..

atakan25

Üye

clearblack ve 1gb rom c6-01 de de var bilmeden yorum yapıyonuz dün yine biri aynı şeyi yaptı

PriZm

Üye
Clearblack c6-01 de de var arkadaşlar.

doctorrr

Üye
clearblack sadece n8 de yok diye biliyorum

ikisi arasında tabiki N8..
Oyun istiyosan yani gerçekten kaliteli oyun oynamak istiyosan iPhone al..
O kadar param yok diyosan N8+ iPod Touch...

PriZm

Üye
c7 de n8 de yok dıgerlerını bılmıyorum
şu 1 gb rom ne işe yaradığını yazacak arkadas var mı ?

daha fazla depolama alanı + gelecek güncellemeler rom boyutu ne kadar yüksek olursa o model daha fazla güncelleme alır (Nokia'nın satış stratejisine de bağlı tabi )

i-gencer

Üye
N8 al dostum kamerada henüz geçebilen bir telefon çıkmadı piyasaya. sony xperia'larla da samsung galaxy s2 ile de iphone 4S ile de kapıştırdım. netlikte geçemediler. fotoları yakınlaştırınca daha çok belli oluyor. N8 al derim.

uygulama ve şarj galaxy s2 war kamerada en iyi purview 808 gelecek tip olarak n9 war n8 ve e7 arasında n8

ben derim şuan en iyisi s2 başka tanimam telefon degil harika pc ye yakin

E7'nin artıları Ekran daha büyük ve klavyeli. N8'de ise inanılmaz kamera var.
Tabi seçim senin.

ozggurr

Üye
kamera onemli degilse N8 alma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...