E7 için sızıntı belle çıkmış..bir tek c6-01 kaldı ha gayret :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
konumu üst sıralara taşıyın gençler size güveniyorum postçular

Tepkiler: iihhssaann11

duman61

Üye
C6-01 Beklemedeyiz şuanda bakalım ilerleyen günlerde çıkacaktır sızıntı. Gelirse diline filanda bakmıcam yükliyecem ya o kadar çok gelmesini istiyorum neyse E7 ciler hadi hayırlı olsun size

Konu Sahibi
E7ye sizinti belle gelmesi benim de umutlarımi arttırdı bekliyoruz bakalım..sizinti çıkmayacaksa bile orjinalde öncelik c6 olsun bari

Konu Sahibi
naviye yükledikleri gibi de geri aldılar nedense oyun oynuyorlar resmen.

vay kardeşim benim demekki aynı telefonları kullanıyoruz benimde 6233 üm vardı

c6 ya bi gelse orjinal sızıntı fark etmez.çok yakışıyor ya

aynen ya belle bukadr yakışmamıştır telefona bole

dostum S^3'te en cok satan cihaz N8'dir..3,5 milyondan fazla sattı dünya capında..ama sızıp sızmamasında bunun ilgisi yok daha sızdıran cıkmadı demek ki..ama yaknda cıkar merak etme

Arkadaşım ben bir aydır foruma fazla girmiyorum bile ne postu siz kızdıktan sonra ben post kasmadım fazla ve şu an senden başka bana postu bırak diyen olmadı senin benle sorunun mu var recep kardeş?

arkadaslar post most ne alaka ?? cevap yazcaksanız adamın sorusuna cevap verin sıktı bu post muhabbeti,ayrıcada kimseyi ilgilendirmez kimsenin postu..bence bu post konularını acanlar asıl o amactalar......post kasana madalya takmıyolar bilginize..

haklısın kardeşim ama biz napalım sıkıntıdan anna zamınında da bole oldu anna cıktı belle gelmesine 1.5 ay kala başladı millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...