E7 Hack hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süvari

süvari

Üye
    Konu Sahibi
E7 Hack hakkında
arkadaşlar forumda ve internetten baktım ama net bir bilgi yok. Nokia E7 hacklenebiliyormu yardımcı olurmusunuz.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
hack yapmaktaki amacınız ??

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hacklemeye gerek yok opda dan sertifika alırsın yeter. zaten yeni telefona hack yöntemi yoktur henüz.

skymoon_891_

Üye
opdayı önermeden önce risklerinden de bahsetseniz iyi olur. Çok yüksek ihtimalle klonlu olarak c7 kullanmama sebep oldu.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
arkadaşım neden hacklemek istiyorsun ki, bütün hd oyunların signedi çıktı :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
evet aynen öyle yani signedler varken sertifikayla ugrasmaya ne gerek var ki ??

süvari

süvari

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Opda dan 10 gün oldu sertifika alamadım halen üretilmektedir diyor. Ayrıca alacağım tek bir adet sertifikayla 50-100 program oyun vs yükleyebilirmiyim. Birde bütün hd oyunların signedi çıktı demişsiniz, programlarında çıktımı ve nerden nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
arkadaşlar Opda dan 10 gün oldu sertifika alamadım halen üretilmektedir diyor. Ayrıca alacağım tek bir adet sertifikayla 50-100 program oyun vs yükleyebilirmiyim. Birde bütün hd oyunların signedi çıktı demişsiniz, programlarında çıktımı ve nerden nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz.

doğru diyor arkadaş. bende forumdaki türkçe programlara baktım hemen hemen hepsi sertifika istiyo. Opda'da baya bekledim vermedi.:vur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
arkadaşım neden hacklemek istiyorsun ki, bütün hd oyunların signedi çıktı :)

E7 aldım ama oyunların boyutları en az 60 mb oyun falan yükleyemiyorm bildiğiniz yarış oyunu varmı e7ye göre

Emil_Ceferli

Üye
e7 uzaydanmi geldi yahu? Tabi ki hackleniyor normal s3 ler gibi. Ayrica, yeni falan diyil 1 yildir kullaniyorum :D signed olayina gelince, hackle, unsigned, signed, onune geleni yukle keyfine bak. En iyisi hacklemek

cyber

cyber

Üye
Bütün s^3 ler aynı hack konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...