e7 diL sorunu aciLL yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mami-171

Üye
    Konu Sahibi
e7 diL sorunu aciLL yardım
arkadaŞLAr E7 kuLLanıyorum az önce günceLLedim diL değişTirdi iNgiLizce oLdu LüTfen aciLL yardım nasıL Türkçe yapa biLirim :(

bekir851

Üye
aynı sorun bendede var geri de alamıyorum bir yardım edin yaw

realplayer2

realplayer2

Üye
telefon yurtdışı olduğu için ingilizce dil yüklendi doğal olarak her yeni yazılım yüklemende aynı sorun olacak emin ol. turkey variantlı yazılım yüklemen lazım naviden indir. bu sorunu nokia suite çözemez.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Dil kodlari ile cozun

realplayer2

realplayer2

Üye
daha açık söylesen dil kodlarıyla herkes uğraşamaz ki uğraşsa bile anlayamaz herkes

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Neydi bi program vardi nemsismi nedir onunla uygun dil kodunu buluyordun sonra turkce grubunun kodunu bulup o programdan deGIstiri yordun imei falanda degistiriyordun versiyon hatta model, beniw n80 vardi onu n80 internet editionmu ne yapmistim

realplayer2

realplayer2

Üye
flaş daha kolay değil mi dostum yaa:):) ama her seferinde söylüyorum flaşa karşıyım

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Flashi n900 de cok rahat kullaniyordum s3 de denemedim anlatsana nasil aynimi. Bide yeni ve kolay sertifika cozumleri varmi suanda. Farkli olacak bende bi ekran koruyucu var deli bise adim sleeping screen,, dene begeneceksin

realplayer2

realplayer2

Üye
ekran koruyucu kullanmıyorum zaten 8 saat gidiyo şarj onunla heralde 2 saat gider flaş aynı dostum

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Yok be bu cok farkli baktinmi sen. Hic kapanmiyo ekran,, hani bi ara su ezanli saatler vardi cami seklinde onun merkezinde grafikler vardi, onun gibi zaten gece karanlikta cok guzel oluyo, isik yaninca kendini belli etmiyo, e7 nin usb takilan yerindeki isik kadar bi isiktan yararlaniyordur, batarya yemiyo ben denedim, etrafimdaki insanlara gosteriyorum begeniyolar adi sleeping screen

bekir851

Üye
yaw benim tel türkiyeden aldım golddan güncelleme yapınca neden böyle oldu onuda anlamadım eski halinede çeviremiyorum

by*cambaz

Üye
bncede flaş at

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
buradkilri secip indiriceksiniz navifirm'den flash aticaksiniz.

bekir851

Üye
arkadaşlar bide ben teli usb ile bağlayınca her seferinde şarj oluyo buda pil ömrünü kısaltıyo bunu kapatmanın yolu varmıdır

bekir851

Üye
bide o programı bulamadım ben intte

realplayer2

realplayer2

Üye
navifirm plus ı kullan o zaman bu programı bulamadı isen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt