E7-acil yardim-mesaj yazarken hata verdi ve telefon kapandi-yük. Sirasinda krtik hata olustu dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiesto4545

Üye
    Konu Sahibi
E7-acil yardim-mesaj yazarken hata verdi ve telefon kapandi-yük. Sirasinda krtik hata olustu dedi
Arkadaslar normal nokia e7-belle yüklü 2 tane oyun harici. bi tane tema var 3 aydır kullanıorum. tel. mesaj yazarken bişeyler dedi ve kapandı acıldı. acıldıgında orjinal temayla acıldı ve pin kodu vs girdikten sonra ana ekran simsiyah ne saat var ne bişey altta da geri dön secenekler numaratik tusları var ve habire su hatayı veriyor. yükleme sırasında kritik hata olustu. widget kaldırıldı
acil yardım !

writter

Üye
sistem dosyalari zarar gormus olabilir flash at duzelir

blackcemre

Üye
Nokia Suite ile yazılımı tekrar yükle.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede oldu daha önce 1 saat sonra telefon açıldı normal haline döndü biraz beklersen belki düzelebilir

nofear445

Üye
sistem dosyalarında sorun olabılır arkadasın dedıgı gıbı suıte bagla tekrar belleyı yukle duzelır

E_yedi

Üye
yarın e7 ye 3 ay olacak inş. Benımkıne bır sey olmaz :D

arkadasım hataya sasırdım ovı suıte den yazılımı tekrar guncelle baska caren yok sanırım .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaslar normal nokia e7-belle yüklü 2 tane oyun harici. bi tane tema var 3 aydır kullanıorum. tel. mesaj yazarken bişeyler dedi ve kapandı acıldı. acıldıgında orjinal temayla acıldı ve pin kodu vs girdikten sonra ana ekran simsiyah ne saat var ne bişey altta da geri dön secenekler numaratik tusları var ve habire su hatayı veriyor. yükleme sırasında kritik hata olustu. widget kaldırıldı
acil yardım !

yüklemiş olduğun tema varsa yüklemeler'den kaldır.

atakan25

atakan25

Üye
fabrika ayarlarını geri yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt