E66 kamera programı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikirenk

ikirenk

Üye
    Konu Sahibi
E66 kamera programı yardım
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilmedigim için buraya açmak zorunda kaldım E66 kullanıyorum.telefonun ön kamerasından kayıt yapabilecegim bi kamera programı arıyorum.aslında kamera programı bile bulamadım.tlf kendi kamera programında ön kamerayı çalıştırmıyor.. lütfen yardım arkadaşlar aramaktan gınaa geldi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aynı konuyu 2 kere açmışsın..bilen yardım eder..yardım konularını lütfen dosyalar bölümüne ısrarla açmayın..

ikirenk

ikirenk

Üye
    Konu Sahibi
kaç gün oldu yardım eden yok bi cvp sen yazdın..galiba çok zor bi konu açtım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok çünkü..o kamera sadece görüntülü konuşma için olsa yardım edilirdi..

ikirenk

ikirenk

Üye
    Konu Sahibi
nadir arkadaşım mantıklı olalım biraz aradıgımız şey program eski s60 telefonlara olmayan özellikleri kazandıran programlar e66 nın ön kamerasını mı çalıştıramayacak.Kaldıki senin dedigin mantıkla hareket edersek fxcamera programının ön kamerayı çalıştırmaması lazım oysa çalıştırıyor.bence sen işleve çok takılıyorsun ben ön kamerayı çalıştıran birçok program buldum ama video kaydı yapanı görmedim.benim istedigim o
şöyle bi düşüncem var ön kameradan kayıt yapabilen bi telefonun kamera programını telefondan toparlayamazmı arkadaşlar sonrada onu güzel bi sis yada sisx yapıp paylaşamazlar mı? hadi onu da bırakalım ön kamerası dedigim şekilde çalışan bi telefonun orjinal programları muhakkak bi sitede vardır.işletim sistemleri aynı olan bi telefonun bu programları bulunup paylaşılamaz mı?
yani istenirse bulunur.ben çok uğraştım ama bu işi ehil kişilere bırakmak en güzeli bende ehil olarak forumun geniş bilgi paylaşımı ve uzmanlık gerektiren işlerin ustaca paylaşımı sayesinde sizlerin bu konuyu çözebileceginizi düşündüm..herşey için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt