e65 vericem takasla e63 alıcam birde sizin fikrinizi alayım dedim :)

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisinle yola devam edeyim

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
e65 vericem takasla e63 alıcam birde sizin fikrinizi alayım dedim :)
e65 vericem takasla e63 alıcam birde sizin fikrinizi alayım dedim :) sitedeki arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim karar veremedim :(

beluga48

beluga48

Üye
mrba ben bodrumdan ilker.kardeş bende bi e63 var 1 ay önce aldım.satmayı düşünüyorum.askere gitceğim için daha 23 ay garantili.bir tane çizik leke bulabilirsen alma.hafıza kartı yoktu 2gb kartta taktım.kılıfla kullandığım için tertemiz dediğim gibi daha 1 aylık.düşünürsen numaram 0539 295 72 33

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
dostum başlıkta da yazmıştım bizim burada takasla vericem teli :) ama peşin param olsaydı alırdım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
e63 güzel telefon bir sorunu yoksa takas yap..

mucak

Üye
selam kardeş ben de e 63 var 3 aylık daha temiz telefon 21 ay garantisi var dusunursen 0535 658 98 42 ara beklerim adanadayım

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonu takas yaptım :) ilginize teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayırlı olsun..iyi bir tercih..

saklidusler

saklidusler

Üye
e63 cok guzel bı telefon 3 gun oldu alalı mukemmel bı telefon yok yok sadece goruntulu konusmayı ters cevırıp yapıyosun bu ozllıgı pek hos degıl ama hersy var telefonda

mustafaesen06

Üye
dostum göruntulu konuşma yapabiliyormusun ters çeviripte.bendede var e 63 ama bu özelliğinibilmıyordum bak. kulaklıkla yaparız göruntulu konuşmayıo zaman olmazmı

ada965

Üye
evet hoş cihaz 9500dan sonra bayağı küçük geliyor insana:P

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
e63 ün üstüne ailem birde e71 aldılar doğum günü hediyesi olarak birini iş birini özel hattım olarak kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt