E65 tus takımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toprakec

Üye
    Konu Sahibi
E65 tus takımı
2 gün önce aldıgım surgulu kapaklı telefonum e65 in kapagını acınca cikan tustakımının ısıklandirmasi calısmıyor.servise goturecegim ama goturmeden once neden olabilecgi yada yapabilecek birsey var mı dıye size sormak istedim.

ycg35

ycg35

Üye
arkadaşım o telefonun tuş takımının ışıklandırması yok diye biliyorum o telefonun - özelliklerinden biride bu arkadaşımın babası ve sınıf arkadaşım kullanıyor bu telefonu her ikisindede dikkatimi çekti neden tuş takımının ışıkları yanmıyor diye sordum cvbı şöyle oldu bnde aldığım yere sordum neden böyle diye onlar bana bu telefonun tuş ışıklandırması olmadığı söylediler dedi nokia ışıklandırmayı unuttu herhalde :D yada gerek duymadılar...

toprakec

Üye
    Konu Sahibi
İlginc:) bozmadıgıma sevindim.daha servise goturmemistım.ama sorun olmvyor suan karanlıkta yazıyorum.bide kaybettigim 6600 bu5dum.yokra bunu a5mazdın

yasar2406

Üye
sen iyi bir baktır bir daha

safakk

safakk

Üye
2 gün önce aldıgım surgulu kapaklı telefonum e65 in kapagını acınca cikan tustakımının ısıklandirmasi calısmıyor.servise goturecegim ama goturmeden once neden olabilecgi yada yapabilecek birsey var mı dıye size sormak istedim.
bana kalırsa bizden tavsiye beklemeden götürmeni öneririm:oke:
arkadaşım o telefonun tuş takımının ışıklandırması yok diye biliyorum o telefonun - özelliklerinden biride bu arkadaşımın babası ve sınıf arkadaşım kullanıyor bu telefonu her ikisindede dikkatimi çekti neden tuş takımının ışıkları yanmıyor diye sordum cvbı şöyle oldu bnde aldığım yere sordum neden böyle diye onlar bana bu telefonun tuş ışıklandırması olmadığı söylediler dedi nokia ışıklandırmayı unuttu herhalde :D yada gerek duymadılar...
buarada e65 in ışıklandırması var benim arkadaşımda da aynı telefon var ve onunkiler çalışıyor madem öyle adam akşam nası görcek ışıksız yada neden koymuş ışık sesörünü nokia o köşeye;) bi düşünmek lazım;)

CanceR

CanceR

Üye

bencede biraz garip geldi :D nasıl unutuyır yada gerek duymuyor karanlık bi ortamda nasıl tel kullancaklar ozaman :nono:

kaan_tk

Üye
Arkadaslar ben kullanıyorum E65 ısık sensöründendolayı gündüzleri yanmaz tus takımı ısıgı...ısık sensörünün yerini parmagınız la kapatın bakın nasıl yanacaktus takımlarınız ısıgı ...

sukruon

sukruon

Üye
sensör varsa o çalışmıyordur.

yusher

yusher

Üye
sensörün üstündekini artık o nese :D onu kaldır...

ycg35

ycg35

Üye
bnm yaptığım açıklama doğru olmayabilir sonuçta e65 kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşım olmadığını söylemişti o açıdan yazdım :oke:

schumici

schumici

Üye
bence gündüz değerlendirilen bi yorum bu eğer karanlık ortamdada işık yanmıyosa mutlaka bence servise gönder

tatuba

Üye
evet arkadasım tustakımında sensor var gece yanıyor bı servıse gotur baktır

hakandere86

Üye
garantiye götür kardeş bende karanlıkta yazıyodum ama artık değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...