beyler çözüm arkadaşta tarih ile oynamayın Sertifika sorunu çözüldü
Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli olsun...
1. asama Telefonunuzun menüsünden araçlara girin Oradan da uygulama yöneticisine... Sonra seçenekleri seçin Daha sonra ayarlara girin....
2. asama
ardakaslar bu secenekleri aynen girin....
Yazilim yükleme: TÜMÜ
çevrim içi sertifika kontrol: AÇIK
Standart Web adresi: Bos olacak " Exelanstan alıntıdır. çözüm power thanks
arkadaslar gercekten cozum bu ama bunu yaptıkdan sonra yenıden tema yukleyın ındırdıklerınızı yuklemeye calısmayın ben ındırdıgım temayı denedım olmadı dedım bıde yenıden ındıreyım hemen oldu tesekkurler power kardes ve ozi kardes
Telefonunuzda uygulama yöneticisine girerek ayarlardan şu seçenekleri yapınız: 1. Yazılım Yükleme - Tümü 2. Çevrimİçi Sertifika Kontrolü - Kapalı Bu ayarları yaptıktan sonra temaları rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli olsun...
1. asama Telefonunuzun menüsünden araçlara girin Oradan da uygulama yöneticisine... Sonra seçenekleri seçin Daha sonra ayarlara girin....
2. asama
Standart Web adresi: Bos olacak " Exelanstan alıntıdır.
çok basit bi yolu var tarihi bir yıl geri al olmadı diyorsan menü-araçlar-uyg. yön.-seçenekler-ayarlar-yazılım yükleme tümü yap buda olmadı diyorsan yine aynı yerden çev.içi.sert.kontrolü kapalı yap umarım yardımcı olmuşumdur kyk lopstan alıntıdır
2. asama
Standart Web adresi: Bos olacak " Exelanstan alıntıdır.
ulan arkadaş tarihi yine geri alıom ama yine yükleme hatası verior bu alet bozuntusu yaw napabilirim yaw...!!!
--------------- Ekleme ---------------
mobile9.com obu da denedim o da olmadı napıcam ben bu tema yüklenmeyen telefon ile bea bana birisi akıl versin şu tema ile ilgili yaw yoksa ben şimdi telefonu kırcam lan...!!!
Ben Power Abimizin Dedigi Gibi Yaptım OLdu Cok SaoL Abicim 2 Saatir ugraş uğraş Ancak OLdu İnternete Falan BağLanıyor Amma Sonunda Oluyor WLan BağLantısı oLanlar icin ProßLem yok Cokk SaoL abicimm.... Emegee Cidden Saygı...
Arkadaslar bende de E66 Var ama benimde hiç acmıyor.sadece jar. uzantılı temalar acılıyor sis sisx veya rar gibi uzantıları acmıyor.tarihi geri aldım uygulama yoneticisi ayarlarını değiştim ama yine hata veriyor.sertifika sağlayıcısyla görüşün diye