e65 siyah ekran ve format sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deneme721

deneme721

Üye
    Konu Sahibi
e65 siyah ekran ve format sorunu
merhaba,

bende e65 var bir tane. telefonu düşürdüm. sonrasında. bir haftadır bazı aramalardan sonra ekran 3-4 saniyeiğine kararıyordu, bazen de kapak açılıp kapanınca renkli kareler çıkıyordu ekranda. bir vatandaş yazılım sorunudur güncelleme yap ya da format at düzelir dedi. onu dinledim lakin daha kötü oldu. hard format yemedi 5-6 kez deneme rağmen. ben de soft format attım. soft formattan son telefonun ekran kararması daha da arttı. telefon işlemez oldu. rakam tuşları çalışmıyor. arama yapamıyorum. biri arayınca telefonda birinin aradığını gösteren bir şey yok lakin karşıdaki telefıonda benim telefon açık ve çalınıyor görünüyor. telefonun resmen anası ağladı formaat da atamıyorum artık. sorun yazılımda mı yoksa tuş filminde mi ya da başka bir şey mi? telefoncuya götürsem sorun çözülür mü? teşekkür ederim.

afk1453

afk1453

Üye
abi telefoncu değil sen telefonu garantiye götür aynısı abimin n95 de oldu kayağında sıkıntı vardır

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
sorun filmden. Yani format filan işe yaramaz. Filmin değişmesi gerekir.

ismail

ismail

Üye
bu film her telde var mı?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
var tabi ancak kızakli telefonlarda kızak açılıp kapandıkça yıpranma oluyor, diğer cihazlarda ise ekranın kasaya bağlandığı noktada olur sürgü olmadıği için yıpranmaz ama kızakli cihazlarda malesef yıpranma olur.

ismail

ismail

Üye
tamm sağol :)
Benim kafa yeni yerine geldi :)
O olmasa görüntü olmaz zaten :)

bountykiller

bountykiller

Üye
merhaba,

bende e65 var bir tane. telefonu düşürdüm. sonrasında. bir haftadır bazı aramalardan sonra ekran 3-4 saniyeiğine kararıyordu, bazen de kapak açılıp kapanınca renkli kareler çıkıyordu ekranda. bir vatandaş yazılım sorunudur güncelleme yap ya da format at düzelir dedi. onu dinledim lakin daha kötü oldu. hard format yemedi 5-6 kez deneme rağmen. ben de soft format attım. soft formattan son telefonun ekran kararması daha da arttı. telefon işlemez oldu. rakam tuşları çalışmıyor. arama yapamıyorum. biri arayınca telefonda birinin aradığını gösteren bir şey yok lakin karşıdaki telefıonda benim telefon açık ve çalınıyor görünüyor. telefonun resmen anası ağladı formaat da atamıyorum artık. sorun yazılımda mı yoksa tuş filminde mi ya da başka bir şey mi? telefoncuya götürsem sorun çözülür mü? teşekkür ederim.

arkadaşlar haklı. Filmdendir. Hatta belkide telefonda arama yanıtlarken sürgüyü açtğn içn görntü gidiyordur :)

- - - Eklendi - - -

hatta birde sürgüyü kaydır , tam açmadan elinle tut . Görüntü gider ve gelmezse kesin filmdendir.

izmyl

Üye
slm arkadaşlar.bende bi nokıa e65 var.ekran kırıktı yenisini aldm taktım ekran gelmez oldu..başka telde deniorm ekranı çalışıo yeni ekran..sorun nedendir çözemedm.bi telefoncuya götürdm yapamadı bi yardmcı olursanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...