E63 müzik çalar tüm müzikleri göstermiyor..yardım ederseniz sevinirim..

Sponsorlu Bağlantılar

donex92

donex92

Üye
    Konu Sahibi
E63 müzik çalar tüm müzikleri göstermiyor..yardım ederseniz sevinirim..
E63 MÜZİK ÇALAR TÜM MÜZİKLERİ GÖSTERMİYOR..YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.. 250 MP3 VAR AMA 170 TANE GÖSTERİYOR..CANIMI SIKIYOR..:agla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş ttpod veya powermp3 gibi müzikçalarlar kur büyük ihtimal sendeki müzikleri müzikçalar destekleiyor..

cemaracı

Üye
yenile yapmayı denedinmi ?

cemaracı

Üye
müzikçalar ile alakası yok bendede e63 var bu telefonlar genelde hafıza kartı sorunu çıkarıyor hafıza kartı müzikleri ya siliyor yada okumuyor yeni hafıza kartı al derim bunu yapmadan önce arkadaşında dedigi gibi yenile yaparsan belki olabilir

beluga48

beluga48

Üye
hocam eğer sonradan müzik eklediysen.kügtüphaneyi güncelleme yi dene.

rego.46

Üye
arkadasım yenıle de sorun gider

63urfalı

63urfalı

Üye
başka müzik çalr kur

semihlampir

Üye
bendede aynı sorun vardı gükmüyordu şarkılar aratınca cıkıyordu ama yoksa görmeme gibi bişey yok bazen şarkı ismine göre yada içerikteki başka bir isme gore sıralıya biliyor müzükçalrda problem...

ching

Üye
müzik calardan yeni parca ekle de :DDdd

semihlampir

Üye
TTPOD kullan mütiş bi program sitede var packinide kur E63 ile tam uyumlu bidaha kendi müzik çalarını açmazsın bile...

cosmosmad

Üye
Bazı telefonlarda :mp3 uzantısındaki m harfi büyük harf ile yazılmış ise algılamayabiliyor.

gediz-edr

Üye
Yenile yap. Bende de aynı problem vardı fakat yenile yapınca oldu.

26rd

26rd

Üye
dosya yönetıcıye gır hafıza kartı bölümüne gec ses klıplerıne gır orda dıjıtal sesler klasörünün ıcıne bütün sarkıları tası o zaman müzik calar calıstırır bıde bunları yaptıktan sonra müzik calara gır secenek tusuna bas ve yenıle yasan kısma bas ıslem tamamlanır

ozan114

Üye
aynı sorun bendede war n79 kullanıyorum h kartında d. seslerde müzikler yenilede yapıyrm olmuyoo yardım edersenız sevınırım

Üst Alt