Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E63 Mesaj Yavaşlaması :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eeray11
Üye
Konu Sahibi
E63 Mesaj Yavaşlaması :(
merhabalar
arkadaşlar son güncellemeyi maxicepten indirdim ama mesaj yazma okadar yavaşladıki tahmin edemezsiniz ACİL yardımcı olurmusunuz lütfen
ozgurrBH
Üye
Yazı dilini ingilizce yapın birde öyle deneyin tabi t9 falan kapatarak deneyin.
byunker
Üye
kardeş bende aynı sorunu yaşıyorum büyük harfle yazınca son sürat yazıyor ama küçük harfe geçince tam bi felaket
dogubeyi
Üye
arkadaşlar, nokia nın yeni çıkan modellerinde bu porblem var. bazı modellerde güncel sw ile düzeltildi. ( örneğin N79) problem yaşananlarda ise özgürrBH arkadaşımın dediği gibi yazma dili ingilizce olarak ayarlanmalıdır. saygılar
KuCuKKoYLu
Üye
ingilizce yapınca duzeldı arkadaslar bendede aynı sorun vardı yenı surumde.
KuCuKKoYLu
Üye
birde arkadaşım teknık servıse gotur ucretsız olarak nokia pc suıtenın yaptıgı versıyon guncellemesı 2.mıs teknık servıste 4. versıyonu var onu yukletmenı tavsıye ederım ben yuklettım vede cok memnunum facebook ,myspace , youtube kısayollarıda var
jhamzax
Üye
ßende de yawaslama sorunu wardı yazma dilini ingilizce yapınca düzeldi
daksy
Üye
kardeşlerim tesekkur ederim gerçekten bendede aynı sorun vardı değerli maxicep ailemle cozdum...
arslan_862
Üye
yazı dili ingilizce yapınca bende de sorun düzeldi. bende yeni güncelleme yaptırdım ayrıca pcsuite kullanmıştım güncelleme için.. artık sorun yok
sLfk
Üye
arkadaşlar bende de e63 var t9u nasıl kapatıcaz? lütfen yardım edin..
pesimistick
Üye
yazı dili çözümü gerçekten çok başarılı uzun zamandır mesaj yazmak işkenceye dönüşmüştü teşekkürler maxicep
yazı dili : araçlar>ayarlar>genel>kişiselleştirme>dil>yazma dili