E63 Donma Sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane24

Üye
    Konu Sahibi
E63 Donma Sorunu!!!
Arkadaşlar Telefonu Alalı 3 Ay Gibi Bir Zaman Oldu Arama Yaparken Aradığım Kişi Meşgule Bırakırsa veya Numara Meşgulse Telefon 5-6 Saniyeliğine Donuyor Hiç Bir Tuş Çalışmıyor Ne Yapıyorsam Olmuyor Ekranda Numara Meşgul Yazısı Bir Müddet Duruyor Sonra Telefon Kendine Geliyor Bu Sorun Her Zaman Oluyor Yani Aradığım Kişi Meşguyle Bırakırsa Kesin Oluyor.. Telefonda 1 2 Program Yüklü Sadece Yüklediğim Bir Programdan Olduğunu Sanmıyorum ve Hatta Bir Kez Hard Format Attım Tekrar Denedim Yine Aynısı.. Yardımlarınızı Bekliyorum...:hmmm:hmmm:hmmm

frkn4488

frkn4488

Üye
bendede e63 var söyledigin sorun yok.. versiyon yükselt

sanane24

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme Yaptım Ama Yanı Sorun Devam Ediyor Bu Genel Bir Problemmidir Nedir Anlamadım Gitti :S

aslan1000

Üye
yüklediğin programlar hangileri olduğunu söylerseniz belki yardımcı olabilirim.

sanane24

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim Program Kalmadıki Windows LiVe Messenger ve Opera Mobile Vardı Güncelleme Yapınca Hepsi Silindi Sadece Güncelleme Sonrası Otomatik Yüklenen Programlar Var.. Daha Önce Hard Format Atmıştım Yine Aysınıydı.

soyuteylem

Üye
evet aynı sorunu bende sık sık yaşıyorum, güncelleme, format vs ile çözümedi sorun

sanane24

Üye
    Konu Sahibi
Ya Arkadaşlar Şu Sorunu Düzeltmenin Hiçmi Bir Yolu Yoktur.. Arama Yaptığımda Karşı Taraf Meşgule Atınca Sinirleniyorum Telefonu Yere Vurasım Geliyor :/

hoyttt

Üye
aynı sorun bende de var ve bende hiç bir program yüklü değil
güncelleme yaptım ancak yine düzelmedi

dEs_

dEs_

Üye
Hafıza kartı olmadan denediniz mi acaba?:hmmm

sanane24

Üye
    Konu Sahibi
Gün Geçtikçe Telefondan Soğuyorum... Hiçmi Kimse Bu Sorunun Neden Kaynaklandığını Bilmiyor Ya...

sanane24

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Devam Ediyor Yardım Lütfen...

rdmzk

rdmzk

Üye
aynı sorun benm telefonum da da var defalarca forumda tarama yaptım kullanıcılara sorular sordum ama kimseden yanıt alamadım malesef.. aynı sorun dediqim gibi bire bir bende de mevcut,nokia destek hattını aradım . pc suite ile yazılım güncelleme yaptm. fabrika ayarlarına geri döndürm hard format attım . hafıza kartındadır problem die gittim kart aldım karta format attım sadece 2 resim ve backup dosyalarını yükledim ama her seye ragmen bu donma olayından kurtulamadım . tandııqım bir kaç telefoncu ile görüştüm dedikleri bana telefonu bırakmam ve yazılım attırmam yönünde oldu başka türlü yardımcı olamayacaklarını söylediler,yazılım atmak da 3o lira . garantiye göndersen 5-6 günde gelir diyorlar ama asla inanmıyorum rahat 15-2o günü bulur hatta daha da fazla . . bu işi halletmek için elimden geleni yapıyorum. eğer bir çözüm bulabilirsem sana buradan doğru ulaşır bilgilendirirm ne gibi bir çözüm uyguladığım konusunda eğer senn de kafana yatarsa sende dediğimi yaptırırsın , ama şu an dediqim gibi ya servis ya da bir ttelefoncu da yazılım attırmak .. hayırlısı.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt