E63 almayı düşünüyorum sizin önerileriniz nasıldır güzelmidir şimdiki telefonum n70 yardım arkadaşla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
E63 almayı düşünüyorum sizin önerileriniz nasıldır güzelmidir şimdiki telefonum n70 yardım arkadaşla
Arkadaşlar e63 güzelmidir kullanan arkadaşlar artılarıni veya eksilerini yazarlarsa sevinirim .jar uzantılı dosyalar çalışır mı??

batuone

Üye
dostum şimdi dokunmatikler moda dokunmatik almanı öneririm :oke: hem e63 hantal kalır şimdikilere gör :naughty:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben 6730c kullanıyorum 1,5 ay önce aldım aslında e63 almaya gidiyordum ama vazgeçtim telefonda wlan var 3g var internet ve mesajlaşma telefonu müzik ve kamera performansı biraz düşük ama uygulama yönünden iyidir jar jad uygulamalarını açar yani sana şöyle diyim telefonla bol bol nete girersin uygulamalar indirir yüklersin video izlersin fiyatına göre iyi telefondur artıları saycak olursan bitmez MEDiAMARKT mağazalarında 360tl ye kvk garantilisi satılıyor

cosmosmad

Üye
alacağın telefonda öncelikle işlemci hızını baz al sonra işletim sistemi Ben e63 kullanıyorum gayet memnunum.Javalarıda çalıştırıyor sis ve sisx programlarını klavyeside gayet güzel eksi olarak çift kamera özelliği yok.dahili radyosu yok.

loverman41

loverman41

Üye
dahili radyo var be arkadaş kullaklık takıp denesene.d güzel telefon almanı tavsiye ederim .D

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
n97 tavsiyem daha üstü n8 alırım senin yerinde olsam ben n79 kullanıyorum satmaya niyetliyim isteyen olursa mesaj atabilir

lgkg300

lgkg300

Üye
Eğer alacaksan Nokia 6120 classic al. Çok telefon elimden geçti böyle hızlı ve kibar bir telefon görmedim.
3g ve 2mp kamerası var. N73 ten 10 kat daha hızlı. Kullananlar bilir.

frkn4488

frkn4488

Üye
telefonun tek kusuru kamerası ve menüsünün eski olması.. fiyatına göre harika-cok hızlı-çeşitli java uygulamalarını acabılırsn nette pcdeymıs gıbı gezersın telenfonu alalı 24 gün oldu pc yi 1 kez kullandm her ısımı telefondan hallediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt