E60 ve Wireless konusunda bilgili olan arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cybrstn

Üye
    Konu Sahibi
E60 ve Wireless konusunda bilgili olan arkadaşlar?
E60 telefonum var, fakat odamın duvarının diğer tarafında wireless modem olmasına rağmen neredeyse yüzde 30 larda hatta bazen hiç çekmemekte, versiyon güncelledim fakat gene düzelmedi. Donanımsal bi sorun olduğunu düşünmeye başlayacağım fakat sizlere de bir sormak istedim? Sorun nerede?

ali174

Üye
Ben E60 kullanmıyorum ama Laptop da bile önüne duvar geçtimi acayip çekim günü etkiliyor bendeki laptopta sadece ağı görüyor 5 diş var 5 diş çekmiyor hiç çekmiyor ama interneti gayet iyi kullanıyorum.

cybrstn

Üye
    Konu Sahibi
Babamda N8 var, ben okul için bi dönem daha bu telefonu kullancam. Hazır Wifi varken yararlanmak istedim odam soğuk pc de oturmak donduruyor. benim odanın duvarının diğer yanında kirişin köşesinde. ama mübarek yüzde 40'ı geçmiyor çoğu zaman çekmiyor. acaba sinyal kanallarıyla mı oynasam

--------------- Ekleme ---------------

N8 laptop gibi heryerden çekiyor.

ali174

Üye
Modemi taşımayı dene.

cybrstn

Üye
    Konu Sahibi
ortak kullandığımız için komşular sorun yaşıyor, en uygun yer orası. ama bi yasıtıcı yapmayı düşünüyorum. eğer daha bilgililer donanıma baktır derse telefoncuya götürüp baktıracam.

ali174

Üye
Aleminyum Folyo yansıtmayı sağlat bi ara laptopun etrafını aleminyum folyo ile satmıştım Wi-Fi cihazı daha kuvvetli çeksin diye yarırını gördüm ama etrafını sardığım için kullanmadım. Sen modemin Etrafını aleminyum folyo ile yada Antenini Aleminyum folyo ile sar faydasını muhakkak görürsün.

cybrstn

Üye
    Konu Sahibi
ewt. Dneycgm tskurler

cybrstn

Üye
    Konu Sahibi
yokmu başka öneri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...