E6 uyuku modu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
E6 uyuku modu
arkadaslar e72 vardı e6 aldım sımıdılk memunum ama bı sıkıntım var e6da msj yada cagrı geldıkden sonra ekran sımsıyah uyuku moduna gecıyoo ekrana bkınca
gelmıs mı anlmayamıyroum uykuyu kaldırım dıyorum ama ole bı ayar yok tuşları kıtledıkdn sonra uyumaya gecıyoo uyumayı nasıl kaldrcm yardım edn lütfen

u_cosar

u_cosar

Üye
ayarlardan bir tane ekran koruyucu seç güç tasarrufundan çık

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
ole bır ayar yok ıste e6 kullan arkadslar bu sorunu cozen var mı

theseusx

theseusx

Üye
benim bildiğim onu kaldırma gibi bir seçenek yok. anca sistemsel olarak yapılırsa olabilir. ama çağrı mesaj falan gelince bekleme ışığı yanıyor oradan anlayabilirsin gelip gelmediğini. ya da ekran koruyucuyu dene. bahsettiğin anormal bir durum değil gibi geldi normal tuşlar kilitlenince ekran da kapanıyor.

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
bekleme ısından anlsmyr aydınlıkda onceden e72 vardı ekranda large adlı ekran korucuyu vardı surelı duruyodu mesaj geldı mı msj ısartı cıkıyo du sımdı ıse msj gelse bıle ekran karanlık uyku modunu bı turlu kapatım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım temalar bölümünde ekran koruyucu yokmu

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
arkdasm ekran koruccuyu var fakat uyuku modu dıye bırsey yok ornegın bı ekran koruyucu sec ardından tusları kıtle 10sn ekran koyucu duruyo ardın ekran sımsıyah mesaj gelıyoo ısık flan yanmıyoo ekranda msj ısaretı cıkmıyo takı tusları acırsan grsyn msjı her dk kontrl etmek zorunda kalıyrm ekranda goremıyrm

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
yardım edın sısteme flan mudahele edılmez mı cok snır oldum tlfna:@

theseusx

theseusx

Üye
sen de "remind me" programını yükle o programla mesaj çağrı e-posta için uyarı ışığını istediğin bir tarafa atabilirsin. örneğin ya orta tuşa ya etrafındaki tuşlara ya ses tuşlarına ya da ses tuşlarının ortasındaki butona(üstelik bu kırmızı yanıyor) böylece msj geldiğinde oradan anlayabilirsin. Tavsiyem ortadaki yuvarlak tuşa ata kırmızı yanıp sönüyor bir şey geldiğinde ben de kullanıyordum iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt