E6 kapandı açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
E6 kapandı açılmıyor
İyi günler arkadaşlar. Telefonuma wlan widgeti yükleyecektim mif dosyasını telefon pc suitle pc ye bağlıyken depo hafızasına attım. Sonra telefonu çıkartıp x-plore ile o mif dosyasını e/resource/apps içine attım telefona restart attım ve telefon açılmadı. Siyah noktalar dolarken 3.dolmada donuyo ve ekran gidiyo telefon kendini kapatıyo. Napıcağıma dair bi fikri olan var mı? Telefoncuya gittim teknik servis pazar olduğu için yokmuş yarın getir dediler yarına kadar yapabilirsem kardır çünkü servise vermek istemiyorum. Çözümü olan var mı?

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefonumda avkon2 modu uygulu olduğu için e/resource/apps içine attım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format at

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl atıcam tuşlara basılarak olanı mı diyorsun denedim onu ama olmadı nasıl atıcam hard formatı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hatalı dosya,eksik veya çift kopyalama yapmışsın telefon kendini güvenliğe alıyor başlamıyor. baştan yazılım atman lazım..bende bugün rompatcher a domainserver attım ama otomatik başlatta telefonu kapatıp açınca açılmadı. ben de eski haline döndürdüm.sende dikkat et bunlara.yazılım üstünde oynama yaparken dikkatli seç dosyaları

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
phonixle flash attım sonunda başardım şimdi açıldı telefon herşeye yeni baştan başladık..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
güle güle kullan sorun çözülmüştür :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt