Öneri E6 Kamera Yardim..

Sponsorlu Bağlantılar

cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
E6 Kamera Yardim..
arkadaşlar telefonum e6 belle. Telefonum kamerasindan pek memnun değilim pek renkli değil ve net değil. Ayarlardan ayarlarini yapiyorum fakat kaydetmiyor. Yani her kamerayi açtiğimda ayar yapmam gerekiyo bu sorunumu nasil halledebilirim. Yada kamerayi tam performansli kullanabileceğim bir program varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

cihat04

cihat04

Üye
kamerada ekranın solunda iso ,pozlama filan var onları oto yaptın mı?

cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
isodur kontrasttir netliktir beyaz dengesidir hepsinin ayarlarini degistiriyorum fakat cikinca tekrar başa dönüyo kaydetmiyor yani

cihat04

cihat04

Üye
şimdi denedim.Kameradan ayarları değiştirdim sonra açık uygulamalar ekranından kamerayı kapattım.Geri açtığımda ayarlar duruyordu.Kuvvetle muhtemel telefonu kapattığında silinecektir.

Dene bi bak kamerayı kapatıp açınca ayarlar gidiyor mu?

cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam denedim bende yine sifirlaniyor. Belle refresh olduğundanmidir acabayani, kamerayi acip ayarlari yapip, açik uygulamalardan kapadim kamerayi. Ayarlar yinede sifirlandi

cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

Abstract_Loco

Üye
evet hocam denedim bende yine sifirlaniyor. Belle refresh olduğundanmidir acabayani, kamerayi acip ayarlari yapip, açik uygulamalardan kapadim kamerayi. Ayarlar yinede sifirlandi
sivri zekalık gibi olmasın kaçırmış olabilirim ama açık uygulamalardan yada çağrı sonlandırma tuşuyla normalde kırmızı denen tuş ile çıkıyorsan eğer ( açık uygulamalardan kapattım demişsin ) kaydetmeme ihtimali yüksek çünkü o bir nevi zorla kapat gibi oluyor normal geri geri geri şeklinde yada seçenek deyip çıkışı seçtikten sonra belki yapmaz. ( tel kapanıp açıldıktan sonra için birşey diyemem o zaman tekrar sıfırlıyor olabilir ) eğer bu şekilde kapatıyorsanda başka bi fikrim yok hocam inşallah işe yarar.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
yok yok :) normal kapatıncada aynı yani (geri geri, yada seçeneklerden çıkış) aynısını yapıyo kaydetmiyo yani. Her kamerayı açışımda tekrar ayar yapmam gerekiyo :) teşekkürler yinede

Abstract_Loco

Üye
ne demek ben tesekku ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt