E55 Meşgulde Gelen Arama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

borasapmaz

Üye
    Konu Sahibi
E55 Meşgulde Gelen Arama
Merhabalar;
Yeni almış olduğum bir cihaz bu E55, dediler ki iş için üretilmiş bir telefon öyle güzel böyle güzel, haklarını yemeyelim iş açısından kullanılan bir çok özelliği barındırıyor. Ancak benim bugün başıma gelen bir eksikliği (belki de ayarını ben bulamadım, bu yüzden yardım talebinde bulunuyorum) bir arama sırasında gelen bir diğer arama var ise karşıdaki kişiye meşgul tonu gidiyor. Bugün gayet basit cihazlarda bile bulunabilen sıraya alma özelliği nedense yok ya da ben bulamıyorum. Bu konuda bana destek olabilecek dostlara şimdiden teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
Merhabalar;
Yeni almış olduğum bir cihaz bu E55, dediler ki iş için üretilmiş bir telefon öyle güzel böyle güzel, haklarını yemeyelim iş açısından kullanılan bir çok özelliği barındırıyor. Ancak benim bugün başıma gelen bir eksikliği (belki de ayarını ben bulamadım, bu yüzden yardım talebinde bulunuyorum) bir arama sırasında gelen bir diğer arama var ise karşıdaki kişiye meşgul tonu gidiyor. Bugün gayet basit cihazlarda bile bulunabilen sıraya alma özelliği nedense yok ya da ben bulamıyorum. Bu konuda bana destek olabilecek dostlara şimdiden teşekkürler.

menü>ayarlar>telefon>arama>arama bekletme>etkinleştir dediğin zama sen konuşurken bile arayanlar sana ulaşabilirler

borasapmaz

Üye
    Konu Sahibi
Sayın waycell;
Vermiş olduğunuz bilgi için çok teşekkür ederim.Sorunum çözülmüştür.

waycell

waycell

Üye
rica ederim arkadasim turkiyenin en genis kapsamli cep telefonu sitesinde kalmaya devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt