E51 v400 sertifika sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeathDrain

DeathDrain

Üye
    Konu Sahibi
E51 v400 sertifika sorunu
Arkadaşlar internette araştırma yapmadan telefonu son sürüme yükseltmek gafletinden bulundum. Ben aradım bulamadım.

Şu hack işini bu en son versiyona bulan bri paylaşırsa sağlığına duacı olurum :)
Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de şu downgrade işlemi gerçekten riskli midir?
Bilenler bilgilerini paylaşırlarsa mutlu olurum.

ömnb

ömnb

Üye
Ewt Arkadaşlar bende yükselttim dün ama sertifika sorununa çözüm bulamadım lütfen yardım edermisiniz.

DeathDrain

DeathDrain

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaşım arıyorum ama kahretsin yok çözümü. Bidaha yükselten ne olsun :)

Mehm3t

Üye
arkadaşlar selamlar . Bu Son sürüme yükseltince ne oluyor hiç anlamıorum telefona resmen ankesör muamelesi yapıorum.yokmu bizi aydınlatacak birileri.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
son sürümde bi kaç düzeltme var(Home tuşu hataları giderildibildiğim).
ama asıl bombayı nokia patlattı.şimdiye kadar hacklenmesi en zor yazılımı çıkarttı e-51 için hala bi çözüm yok maalesef.gezinmediğim yabancı forum yok.hala da çözüm yok.downgrade de çalışmıyo boşuna uğraşmayın.
artık iyice gına geldi.telefonu elime almaz oldum.böyle de giderse satar kurtulurum. bu ne ya bide sertifika saçmalığı.
nokia ya ya ne benim ne tür program kullandığımdan yasal ya da değil?
:(

miraalay

Üye
evet artık bir çözüm bulun yanlışlıkla benim telefonuda güncellemişler serviste.ne yapacaz bu telefonu.uzman arkadaşlara duyurulur

samle

Üye
arkadaslar son surum E51 never hack okduum bir yerde yani hack yapilarmaz diye
bilmiyorum
ayni dert bennde de var keske update yapmasaydik...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
kardeşlerim yapacağınız en iyi şey bir telefoncuya ücretini ödeyerek vrsiyonunu v220 ya da v300 e düşürtmeniz.
ben 5 liraya v300 e düşürttüm hacledim kolayca herkese tavsiye ederimmm

ne yapimm başka yol yoktu hacklemek için

haqqus

haqqus

Üye
bende garantiye vermişdim V400 e cekmişler hack olayını helloX ile öğrendim ama v400 e olmayacanı soliyince orochi kardesim bende hayal kırıklıgına dusdum servise goturdum ve Kontak olup telın susma ihtimali oldugunu soledi bu durumda garanti de cevap vermiyor. Ben de katılıyorum nokianın kullandıgımız programlara karısması cok saçma. Çözümü olan varsa yada Firmware den anlayan bi arkadasım V400 den V300e cekersek Problem yasarmıyız Ve telefonun gercekden Susma ihtimali var mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/symbian-destek/basit-bir-sekilde-sertifika-almak-239654.html burdan sertifika alın..sonra sertifikalama programı ile programları sertifikalayın..burdada nasıl sertifikalayacağınızı anlattım..http://www.maxicep.com/symbian-destek/programlari-sertifikalama-programi-resimli-anlatim-246414.html

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar internette araştırma yapmadan telefonu son sürüme yükseltmek gafletinden bulundum. Ben aradım bulamadım.

Şu hack işini bu en son versiyona bulan bri paylaşırsa sağlığına duacı olurum :)
Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de şu downgrade işlemi gerçekten riskli midir?
Bilenler bilgilerini paylaşırlarsa mutlu olurum.
yukarıda anlattığım yerden sertifikanızı alın..sonrada hellox u sertifikalayıp telefonunuza yükleyin ve çalıştırın..downgrade ı siz yapamazsınız onu ancak teknikk serviste yaparlar..

fbtore

fbtore

Üye
ağlamak istiyom şimdi ben e51deki sertifika hatasından kurtulamayacammı yardım edin sorunu bişekilde çözelim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya kardeşim bir önceki sayfada anlattım..bunun en kolay çözümü orda boşuna uğraşmayın ordaki adımları izleyin..

fbtore

fbtore

Üye
verdigin siteden alınmıyo sertifika hata cıkarıyo 50 defa denedim

goliykorol

Üye
yaaa birakin arkadaslar sertifika da cozum olmuyor bazi pro larda uygulama erisimine izin verilmedi diyor ve adami deli ediyor:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt