E51 ile 3G İnternet bağlantısını USB kablo ile pcye aktarma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LaNCeR41

Üye
    Konu Sahibi
E51 ile 3G İnternet bağlantısını USB kablo ile pcye aktarma
E51 ile 3G İnternet bağlantısını USB kablo ile pcye aktarma...

Elimde 1 adet e51, bir adet usb (e51 kablosu) kablo, 1 adet bilgisayar var !

Peki ben bu kombineyi nasıl veya hangi programla yapsam internette JET Modemsiz E51 ile bağlanabilirim...

yadımlarınız için şimdiden saolun!..:nono:

dj eşref

Üye
kardes ceptekı ınternetı pc de kullanmak ıcın senın bır programa ıhtıyacın var o programın adıda nokıa pc suıte bu programın son surumunu bulup ındıreceksın tabıkı telefonunla uyumlu olacak E51 ıcın bulacaksın nerden mı bulacagım dersen nokıa.com sıtesınden yada googleden arattırıp bulabılırsın bulduktan sonra o programı pc ne yukleyeceksin yukledıkten sonra ıster usb kabloyla yada bluetoothla pc ye baglanacaksın sonra pc suıte programını acıp orda kucuk sımgede ınternete baglan secenegı var ona 1 kere tıkla gelen uyarılara evet dıyeceksın belkıde telefonuna 1 yada 2 tane program yuklenmesı gerekıyor derse evet dıyeceksın bıraz bekledıkten sonra ınternete baglanacaksın.........

LaNCeR41

Üye
    Konu Sahibi
kardes ceptekı ınternetı pc de kullanmak ıcın senın bır programa ıhtıyacın var o programın adıda nokıa pc suıte bu programın son surumunu bulup ındıreceksın tabıkı telefonunla uyumlu olacak E51 ıcın bulacaksın nerden mı bulacagım dersen nokıa.com sıtesınden yada googleden arattırıp bulabılırsın bulduktan sonra o programı pc ne yukleyeceksin yukledıkten sonra ıster usb kabloyla yada bluetoothla pc ye baglanacaksın sonra pc suıte programını acıp orda kucuk sımgede ınternete baglan secenegı var ona 1 kere tıkla gelen uyarılara evet dıyeceksın belkıde telefonuna 1 yada 2 tane program yuklenmesı gerekıyor derse evet dıyeceksın bıraz bekledıkten sonra ınternete baglanacaksın.........

Bu işlemleri gerçekleştirdim. avea'nın ayarlarınıda yaptım ama baglantı kesildisorunuyla karşılaşıyorum. caps koymayı bilmiyorum. bilseydim detaylı capsda koyacaktım ama...:aman2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt