e51 e tema yüklemek......

Sponsorlu Bağlantılar

armoni35

Üye
    Konu Sahibi
e51 e tema yüklemek......
dostlar,

e51 için netten değişik temalar buldum. fakat nasıl yükleneceğini bilmiyorum. oğlumun 3110c var, ona yükleyebiliyorum. fakat buna başaramadım. nokia süite ile bağlandım, sonrasında telefonun hafıza kartına kadar indim, sonra kaldım...

yardımlarınızı rica ediyorum...

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş ilk başta yüklemek istediğin sis prosu telefonuna uyumlu pro olacak. Yani benim bildiğim kadarı ile E serileri OS9.1,2 prolarını kabul eder. Bu temaları bulduktan sonra nokia suite den dosya yöneticisine gir ve hafıza kartın Diğer (Other) klasörüne proyu at ama pro genelde rar veya zip içerisindedir. İlk başta pc üzerinden proyu zipten çıkar. Daha sonra proyu dediğim klasöre kopyala kısayolunu kopyalama sakın yoksa pro çalışmaz. Attıktan sonra ise telefonlardan Ayarlar bölümünde Dosya Yöneticisine gel daha sonra hafıza kartı tarafına geç sonra diğer klasörü aç ve proyu bul daha sonra ona tıkladığın zaman temayı yüklemiş olacaksın... Sevgiler...!!!

armoni35

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, hallettim....

toprakumit

toprakumit

Üye
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :spr

sinemim

Üye
arkadaşlar yükleyemiyosanız ayarlara girin uygulamalrda u.yöneticisi deyin sadece imzalıyı tümü yapın

selim24tr

Üye
maxsı cep sıtesınden buldum temaları dedıgınız işlemı yaptım ama sertıfıka hatası ıyıp duruyor nasıl edecem cozum varmı veya buna uyumlu temanın lınkını verırımısınız baya bı ugrarsmam ragmen olmadı dedıgınız her ıslemı yaptım

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben n95 kullanıcıyım ama ıkıncı telefonum e 51

--------------- Ekleme ---------------

maxsı cep sıtesınden buldum temaları dedıgınız işlemı yaptım ama sertıfıka hatası ıyıp duruyor nasıl edecem cozum varmı veya buna uyumlu temanın lınkını verırımısınız baya bı ugrarsmam ragmen olmadı dedıgınız her ıslemı yaptım bu arada ben n95 kullanıcıyım ama ıkıncı telefonum e 51

Üst Alt