E50'de Txt dostalarının karakter desteği !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
E50'de Txt dostalarının karakter desteği !!!
Arkadaşlar önceki telim 6600'dı onda da bunda da aynı muhabbet var..txt dosyalarını açınca türkçe karakterler çıkmıyor..6680'de ve N80'de old gördüm..acaba bende mi bi ayar sorunu var ??

Teşekkürler

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Yaa arkadaşlar kimse bunun devasını bilmiyor mu yaa ?? Bir akıl verin lütfen kafayı yicem

safakk

safakk

Üye
ya kardeşim word gibi yazı programları yükleyip de öyle açmayı denesene symbian bölümünde programlar kısmında bulabilirsin sitede ;)

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
yaa onu bende yapıyorum..ama benim telefonun kendi sisteminde açmam gerek..üstelik diğer symbianlar oluyor..bun neden olmuyor ??

safakk

safakk

Üye
yaa onu bende yapıyorum..ama benim telefonun kendi sisteminde açmam gerek..üstelik diğer symbianlar oluyor..bun neden olmuyor ??
diğer symbiandan kastın n73 yada n70 gibi modellerse ve bunlara ait bir yazılımı e51 e yüklüyorsan olmaz çünki e51 symbian 9.2 oyüzden de ona özel yazılımlar bakacaksın o da sitede var mı yok mu okadar bakmadım ama mutlaka olması gerek:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
canım *.txt dosyasını pc ye atıyorsun- açıyorsun...
sol üstte dosya>farklı kaydet (file>save as)diyosun... kodlamalardan unicode' u seçip kaydediyosun... bu kadar basit......

at telefonuna rahat rahat oku.....:lol

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
evet unicode yöntemi ile oldu..Çok teşekkür ediyorum sub..Allah razı olsun yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt