emeğe saygımı desem insanlarla alay etmeyin mi desem bilemedim. Madem bir çalışma yapıp ortaya koyuyorsunuz en azından birkaç kez deneyin öyle insanların kullanımına sunun. İnsanlık vazifesi !
2.telefou pc ye bağlayıp versiyonunu değiştirim NOT:Bildiğim kadarıyla e50 nin son versiyonu v07.36.0.0 RM-170 kendi sitesinden pcye indirip senkle telin versiyonunu değiştirim 1 saatinizi almaz.tel ilk aldığınız gibi 12345 olur kilit kodu DENENMİŞTİR.n:
arkadaşlar işlemi yükledim ama sanırım tam anlamıyla işlemi yapamadım. yükledim ancak olmadı. nasıl yapılacağı konusunda da detaylı bilgi verirseniz sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
dostum hard format at sonra telefon fabrika ayarlarına dönecektir sonra
menü
araçlar
ayarlar
güvenlik
telefon ve sım
kilit kodu: bu bölüme 12345 yazıcan sonra
yeni şifre???
yeni şifreyi tekrarla:????
bu kadar basit aynı olayı bende yaşadım şifreyi kırmayı başardım
E50 yi senin için araştırdım ve uygun bir dosya hazırlayıp sis formatına çevirdim
Telefonuna at ve yükle sadece 2 kilabayt
Yüklemenin hemen ardından kilit kodu fabrika ayarlarına dönecek (12345)
daha fazla bilgi için secondert@hotmail.com
(İşin bitince uygulama yöneticisinden proyu kaldır yoksa telefonun şifre tutmaz hep 12345 olur)
Merhaba, benim bir nokia e50 telefonum var ve kilit kodu koymak istiyorum fakat kilit kodunu bilmiyorum dolayısıyla da değiştiremiyorum. 12345 denedim, birçok şey denedim, IMEI yoluyla bulmayı denedim, fakat hiç biri sonuç vermedi.
Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilir misiniz???
-LockHackerByMhOrhan.rar isimli dosyanızı da denedim ama bilinmeyen dosya biçimi yazdı ve açmadı.