e5 flash player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
HTML5 yaygınlaşıyo o varken zaten flasha gerek yok :)

fLuke!

fLuke!

Üye
Çevremdeki bilinçsiz kullanıcılara 15 Ağustostan sonra hava atacağım.5800'ımla.:D:

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzel anladım :D ama şimdi face üzerinden top eleven oyununu oynuyrm telden baglannca flash player yükle diyor şey anladık kı yokmus ee nasıl baglancaz oyuna bi yol yöntem bilen :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
iyi güzel anladım :D ama şimdi face üzerinden top eleven oyununu oynuyrm telden baglannca flash player yükle diyor şey anladık kı yokmus ee nasıl baglancaz oyuna bi yol yöntem bilen :D

Eğer o oyunun uygulaması yoksa çözümü ya da yolu yok malesef.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Flash sız oynayamazsın :D

15097

15097

Üye

Flahssiz mumkun degil.

incitemfm

incitemfm

Üye
arkadaş bu nasıl bir forum ya android flash playe beraberliği giderken html5 flash playei silecek deniyodu şimdi wp ye geçti adobeun yerini hiçbir zaman tutammaz deniyo çözemedim. google chrome betadan çıktı yavaş yavaş gelişmekte tarayıcı neymiş gelişince herkes görücek tabi armv7 üstü

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
arkadaş bu nasıl bir forum ya android flash playe beraberliği giderken html5 flash playei silecek deniyodu şimdi wp ye geçti adobeun yerini hiçbir zaman tutammaz deniyo çözemedim. google chrome betadan çıktı yavaş yavaş gelişmekte tarayıcı neymiş gelişince herkes görücek tabi armv7 üstü

Sen ne diyorsun anlamıyorum.Ne zaman flash player'ın yerini HTML5 alabilir dedim ya da bilinçli elemanlar alır dedi...Allah aşkına ilginç ilginç varsayımlarda bulunma.Google Chrome betadan çıksın istediği kadar gelişsin karşısında bilgisayar tarayıcısı var diyoruz ve o tarayıcı eski IE'ler gibi başarısız değil...Ayrıca bu flash player olayını değiştirmez.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Android'in en büyük özelliklerinden biriydi Flash Player :hmmm HTML5 tutsa idi zaten iOS-Android arasında insanlar pek gidip gelmezdi tarayıcı için.

время

время

Üye
Bide şu E 5te tarayıcı ile girdiğinde masaüstü görünümü nasıl yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt