e5 flash player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
    Konu Sahibi
e5 flash player
beyler E5 için flash player lazım birçok şeyi kullanamıyorum :S

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
E5 için Flash player yok.Yani üzgünüm.

15097

15097

Üye
iOS dicem ne de olsa flashlı tarayıcılar var :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bize de lazım ama yok...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
maalesef

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok Symbiana yok zaten E5 e de olmaz kardeşim :ok2:

15097

15097

Üye

Flash Player hangi modelde var merak ettim :hmmm
Yanlış söylemişim sanırım.Bir arkadaşımda E72 vardı ve flash videoları izleyebiliyordu.Sanırım kendisi sonradan yüklemişti flash playeri :hmmm :bilmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bundan once sadece Android de vardi ege.jb ile artik o da olmayacak..flash dedigimiz olay iphoneda da yok..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
O symbian'ın bazı modellerindeki flash lite arkadaşlar sadece bazı siteleri açıyor flashh player ile kıyaslanamaz bile ;)

Flash olayı Wp8'de var diye biliyorum yani direk IE'un masaüstü sürümü olduğundan flashta olacak diye biliyorum.Android'te ise belirli yontemlerle bir kaç ay daha ana tarayıcılarında flash player olur.Tabi güncellemesizlik bir süre sonra eskiteceğinden IOS kullanıcılarına attıkları en büyük hava aracı ortadan kalkacak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
15097

15097

Üye
O symbian'ın bazı modellerindeki flash lite arkadaşlar sadece bazı siteleri açıyor flashh player ile kıyaslanamaz bile ;)

Flash olayı Wp8'de var diye biliyorum yani direk IE'un masaüstü sürümü olduğundan flashta olacak diye biliyorum.Android'te ise belirli yontemlerle bir kaç ay daha ana tarayıcılarında flash player olur.Tabi güncellemesizlik bir süre sonra eskiteceğinden IOS kullanıcılarına attıkları en büyük hava aracı ortadan kalkacak :hmmm

+1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt