E398 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
E398 Yardım
E398 ile ilgili tüm sorunlarınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gerekli olan tüm dosyalar mevcuttur. Sorununuzu bu başlık altında belirtmeniz yeterlidir.

djoguz55

djoguz55

Üye
arkadaşım benim sorum:ben e398 1 hafta oldu alalı 2 el aldım ama tema oyun prog.yükleyemiyorum hafıza kartında mobile diye bi dosya oluşturuyo ama içindekilerin hangisine atcamı bilmiyom herşeyi tam tlfonun sarz kulaklık cd pc aparatı filan ok şimdiden tşkürler msnden yardım edersen sevinirim msn adresim:[email protected] ok

blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth veya hafıza kartını kullanarak E398' e tema yükleyemezsin. mutlaka pc bağlantısı gerekir. data kablon varsa sana yardımcı olabilirim. birde telefonun kullandığı yazılımı yazarsanda sevinirim. bunu öğrenebilmek için yapman gereken telefon kapalıyken * ve # tuşlarına aynı anda basarken kırmızı kapatma tuşuna basman. R37.... ile başlayan senin yazılımındır. oyun yüklemek istersen jar dosyalarını mobile klasörünün içindeki kjava dosyasının içine kopyalayıp, oyunlar menüsü altında hafıza olarak kartı gösterip yeni yükle komutunu seçmek

djoguz_55

djoguz_55

Üye
arkadaşım kjavanın içine kopyaladım ama oyunlar menüsü altında hafıza olarak kartı gösterip yeni yükle komutunu seçmeki bulamadım yardım plase

blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kjavanın içine kopyaladım ama oyunlar menüsü altında hafıza olarak kartı gösterip yeni yükle komutunu seçmeki bulamadım yardım plase

yazılımız eski olabilir. bahsettiğin menü R373 yazılımlarında mevcut.

djoguz_55

djoguz_55

Üye
evt benim R372

blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
R373 yazılım yüklemek, zor ve zahmetli bir iş olmasına karşın imkansız değildir. Ancak bu tür işlemler yapmak için belirli bir bilgi birikimine sahip olmanız sizin ve telefonunuzun geleceği açısından önemlidir. Ne yaparsanız yapın öncelikle ve mutlaka telefonunuzun yedeğini alın. Bu yedekleme işlemi için Flash Backup programını kullanabilirsiniz.

OnLiNee

OnLiNee

Üye
bilgisayar bi tanısa olucakta

blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar bi tanısa olucakta

Bağlantınızı kontrol edin. Şarzınızın dolu olmasına özen gösterin. Zayıf batarya durumunda cihaz otomatik olarak bağlantıyı keser, tanıtamazsınız. Kablonuzu çıkartıp, takın temassızlık olabilir.Bilgisayarınızda MMF programının kurulu olması gerekir. Bunların dışında ki bir sorun bilgisayarınızla ilgilidir.

OnLiNee

OnLiNee

Üye
Bağlantınızı kontrol edin. Şarzınızın dolu olmasına özen gösterin. Zayıf batarya durumunda cihaz otomatik olarak bağlantıyı keser, tanıtamazsınız. Kablonuzu çıkartıp, takın temassızlık olabilir.Bilgisayarınızda MMF programının kurulu olması gerekir. Bunların dışında ki bir sorun bilgisayarınızla ilgilidir.
MMF Programı Ne ANlayamadım?

cem532

cem532

Üye
bılgı ıcın tşk arkadaşlalarrrrrrrrrrrrrrr

blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
E398' i bilgisayarınıza tanıtabilmek ve yazılım yüklemeleri için zorunlu program.

vedath

Üye
E398 ile ilgili tüm sorunlarınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gerekli olan tüm dosyalar mevcuttur. Sorununuzu bu başlık altında belirtmeniz yeterlidir.
1 sene oldu backup dosyası 32 mb ramdrl ile kurtarmak için bulamadım eğer mümkünse upload edebilirmisin?

blackcrown

blackcrown

Üye
    Konu Sahibi
1 sene oldu backup dosyası 32 mb ramdrl ile kurtarmak için bulamadım eğer mümkünse upload edebilirmisin?

telefonu kurtarmak için backup dosyasını bulmak zorunda değilsin.

telefonunun bataryasını çıkar. resimde görülen pinlere birbirine temas eden iki kabloyu dokundururken bataryayı tak. telefonun flash ekranı gelecektir. ondan sonra yazılım yükleyerek telefonunu tekrar çalıştırabilirsin.

ancak ben yinede senin için backup dosyasını hemen yüklüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt