e390 pc görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iboimamoglu

Üye
    Konu Sahibi
e390 pc görmüyor
bende samsung e330 cep tel var pc kablosu var ama bilgisayarda görmüyor tahmınım telefona sinyal gitmiyor cesitli programlar buldum ama telefonun menüsünü giremedim yardımcı olurmusunuz:sn:

mservank

mservank

Üye
valla samsunglardan anlamam ama nokia da bir özellik var telefon kilitliyse güzenlik kodu ile o zaman görünmüyor aynı şekilde bu özellik samsungta da varsa güzenlik kodunu kaldır normal tuş kilidi yap olmazsa aldığın yere artık sorarsın verdiğim bilgiler belki hiç faydalı olmamıştır ama samsung kullanmadığım için bilmiyorum

targa911

Üye
samsung kullanmadım hiç çevremde de yok yanlış bilgi vermek istemem

worldcild

Üye
bnce pcye bırkez daha tanıt usb den telefonu...benım nokiada da bazen yapmıstı telefonla ilgili deil pcyle ilgili oluyor ayrıca bide bu tip telefonlarda (yanı pek yaygın olmayan) kendımız bişey yapmaya calısmazsak telefonun saglıgı acısından ii olur...20 30 vermeyelım derken 200 300 lük telefondadanda olunabilir saygılarla

Ozan

Ozan

Admin
bende samsung e330 cep tel var pc kablosu var ama bilgisayarda görmüyor tahmınım telefona sinyal gitmiyor cesitli programlar buldum ama telefonun menüsünü giremedim yardımcı olurmusunuz:sn:
Önce telefonla gelen CD deki programları kurduysanız ardından telefonu usb ile bagladıysanız, PC Suite açtıgınızda cihazınızı görememeniz için hiçbir neden yok :nono:

:oke:

rockstar

Üye
slm arkadaşım usb kablonu tak telefonun ayarlar bölümüne gir ordan telefon ayarlarına gir Usb Ayarlarından Depolama Birimini İşaretle Bilgisayarının Menüsünden Bilgisayarım a Girip Çıkarılabilir F Diskine Tıklayıp Telefonuna Bişeler Atarsın :) kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt