Basemm Üye ya ben yazıyorum rakamları ara yapıyorum izin vermiyo hemde donanım testine nasıl gircem açık açık anlatır mısınız çok uğraştım ama olmadı
ya ben yazıyorum rakamları ara yapıyorum izin vermiyo hemde donanım testine nasıl gircem açık açık anlatır mısınız çok uğraştım ama olmadı
kabasakalist Üye bu samsunglar çok karışık yaaa ben beceremedim noki gibi olsaydı neyse ama beceremedim sağol konu için --------------- Ekleme --------------- Basemm' Alıntı: ya ben yazıyorum rakamları ara yapıyorum izin vermiyo hemde donanım testine nasıl gircem açık açık anlatır mısınız çok uğraştım ama olmadı Genişletmek için tıkla ... ben de böyle olup anlamıyorum işte
bu samsunglar çok karışık yaaa ben beceremedim noki gibi olsaydı neyse ama beceremedim sağol konu için --------------- Ekleme --------------- Basemm' Alıntı: ya ben yazıyorum rakamları ara yapıyorum izin vermiyo hemde donanım testine nasıl gircem açık açık anlatır mısınız çok uğraştım ama olmadı Genişletmek için tıkla ... ben de böyle olup anlamıyorum işte
cagi13 Üye Hiç Önermem Arkadaşlar Eğer İyi Birşey Olsaydı Fabrikadan Öle Çıkardı İnanın Sesi Bozuluyo SALVADORE Arkadaşımız Kızmasında Gerçekler Böle Yinede Sağolun !!!!....Emeğe Saygı..!!!
Hiç Önermem Arkadaşlar Eğer İyi Birşey Olsaydı Fabrikadan Öle Çıkardı İnanın Sesi Bozuluyo SALVADORE Arkadaşımız Kızmasında Gerçekler Böle Yinede Sağolun !!!!....Emeğe Saygı..!!!
atla Üye arkadaşlar ses yükseltmeyi bence denemeyin çünkü yapınca ses çok kötü ve cızırtılı geliyor iptal ettiğinizdede bütün telefon kayıtlarınız siliniyor ama yinede siz bilirsiniz benden söylemesi
arkadaşlar ses yükseltmeyi bence denemeyin çünkü yapınca ses çok kötü ve cızırtılı geliyor iptal ettiğinizdede bütün telefon kayıtlarınız siliniyor ama yinede siz bilirsiniz benden söylemesi
melike_99_emma Üye ARKADAŞLAR SAKIN ÖYLE YAPMAYIN BENİMKİNİN SES SEVİYESİ 1Dİ 2YE YÜKSELTTİM HÖPÖRLÖR PATLADI SES YÜKSELTMEYİ KİM YAZDIYSA ONA KIZGINIM --------------- Ekleme --------------- AVATAR YÜKLEMEYİ BİLİYOR MUSUN
ARKADAŞLAR SAKIN ÖYLE YAPMAYIN BENİMKİNİN SES SEVİYESİ 1Dİ 2YE YÜKSELTTİM HÖPÖRLÖR PATLADI SES YÜKSELTMEYİ KİM YAZDIYSA ONA KIZGINIM --------------- Ekleme --------------- AVATAR YÜKLEMEYİ BİLİYOR MUSUN
kabasakalist Üye AVATAR YÜKLEMEYİ BİLİYOR MUSUN[/quote] en yukardan profilim yazıyor oraya gir ordan sol tarafta avatar ayarları var oraya tıkla sonra pcden foto seç kaydet de bu kadar
AVATAR YÜKLEMEYİ BİLİYOR MUSUN[/quote] en yukardan profilim yazıyor oraya gir ordan sol tarafta avatar ayarları var oraya tıkla sonra pcden foto seç kaydet de bu kadar
fladimir Üye ya arkadaşlar ben e250 kullanıyorum 35000 kadar değil 10000 e kadar bile yükseltemiyorum ya bana yardımcı olurmusunuz ltfn tşkler herkeze
ya arkadaşlar ben e250 kullanıyorum 35000 kadar değil 10000 e kadar bile yükseltemiyorum ya bana yardımcı olurmusunuz ltfn tşkler herkeze
CAN-SAM Üye benim telefonum e250 ama şifreyi girdiğimde hiç bişey olmuyo donanım testine fln girmiyo bi yardımcı olur musunuz lütfen
benim telefonum e250 ama şifreyi girdiğimde hiç bişey olmuyo donanım testine fln girmiyo bi yardımcı olur musunuz lütfen