e250 müzik çalar hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mayk73

mayk73

Üye
    Konu Sahibi
e250 müzik çalar hakkında yardım
arkadaşlar e250 lerde müzikçalar listelerinde 30 parçadan fazlasını yüklemiyor bunu hafıza kartındakilerin hepsini okuyabilecek şekilde nasıl ayarlayabilirim lütfen bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:sn:

POWER

POWER

Üye
Öncelikle selamlar ;
Kullandığınız telefon Nokia değil Samsung. Çünkü SAmsunglar Nokialar gibi otomatik olarak hiçbirşey göremez tarama yapamazlar. Sz listeye şarkıyı ekleyeceksiniz hemde konum belirtip tek tek seçerek!. Mevcut listeler en fazla 30 şarkı almakta üzgünüm tek liste için bu artmamakta. ELimdeki d900i debile aynı sistem mevcut. İyi forumlar...

mayk73

mayk73

Üye
    Konu Sahibi
beni aydınlattığınız ve verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim
:oke:

POWER

POWER

Üye
rica ederim iyi forumlar ;)

oflu250

oflu250

Üye
yok arkadaş o telde tam 4 tane çalma listesi mevcut herbiri 30 şarkı alsa ohooo neyapacaksın okadar şarkıyı bideee arkadaş tek tek demiş hikaye makina canavar gibi aç müzik çaları:ÜST OK TUŞUNA BAS MEVCUT ŞARKI LİSTESİ ÇIKACAK SONRA EKRAN TUŞUNDA SEÇENEKLER DİYO GİR-MÜZİK EKLENECEK KAYNAK-GİR-HAFIZA KARTI-EN ÜSTTE TÜMÜ DE HEPSİNİ BİRDEN ATSIN ÜSTELİK direkt hafıza kartından okuyo tele kopyalaman gerekmiyo bellek sorunuda yaşamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt