Altun.
Üye
-
Konu Sahibi
-
U600 de benim çok işime yarıyor jadmaker, .jar uzantılı her program yada oyunu önce .jad dosyasını yapıyorum sonra ikisini de "diğer dosyalar" kategorisine atıyorum orada önce java yükleme kodunu girdiysem zaten menü tusuna basar basmaz yüklensin mi diyor. Jad dosyası olmasa bunu yapamam sonucta. (jad dosyası üzerine tıklıyosunuz)maalesef o sistem aynı değil. jad maker ile yaptığım prolar da forumda anlatıldığı şekilde yğklenmyr tel kabul etmyr ALLAH aşkına daha kolay bi yükleme yolu yokmu bunun
resim konusu olarak resimin adına bak mesela telfona attıgın resmın adı 56124321^'!++'!56412465124465 gibi uzun bi adsa kısaltta at sadece bi ornek yanı yoxa 1280 1024 resimi açıyo bu telefon
U600 de benim çok işime yarıyor jadmaker, .jar uzantılı her program yada oyunu önce .jad dosyasını yapıyorum sonra ikisini de "diğer dosyalar" kategorisine atıyorum orada önce java yükleme kodunu girdiysem zaten menü tusuna basar basmaz yüklensin mi diyor. Jad dosyası olmasa bunu yapamam sonucta. (jad dosyası üzerine tıklıyosunuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?