başlamış, kanalı kapatmazlar inşallah :D
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bakayım, nasıl bir şeymiş. Genişletmek için tıkla ... Bildiğin Aydemir akbaş filmi
-qarapapaq-' Alıntı: Bakayım, nasıl bir şeymiş. Genişletmek için tıkla ... Bildiğin Aydemir akbaş filmi
0MG90 Üye Konu Sahibi abc işte, çok eleştiri aldılarsa bitirme kararı almıştır, 3.sezonu bomba olacaktı bence
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben breaking bad başlayacam. Bitirene kadar da yeni sezon başlar zaten. Genişletmek için tıkla ... Bende izlemek istiyorum bunu
-qarapapaq-' Alıntı: Ben breaking bad başlayacam. Bitirene kadar da yeni sezon başlar zaten. Genişletmek için tıkla ... Bende izlemek istiyorum bunu
UpOneTR Üye Bana da bi dizi önerin ya İzlediğim yabanci diziler wlanking dead ve perison break bunlardan başka izlemedim bunlar kadar sürükleyici bulamadım Doktor who ya başladım da pek saracak gibi değil daha 2. Bölümdeyim Önerileriniz bekliyorum
Bana da bi dizi önerin ya İzlediğim yabanci diziler wlanking dead ve perison break bunlardan başka izlemedim bunlar kadar sürükleyici bulamadım Doktor who ya başladım da pek saracak gibi değil daha 2. Bölümdeyim Önerileriniz bekliyorum
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Bana da bi dizi önerin ya İzlediğim yabanci diziler wlanking dead ve perison break bunlardan başka izlemedim bunlar kadar sürükleyici bulamadım Doktor who ya başladım da pek saracak gibi değil daha 2. Bölümdeyim Önerileriniz bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Prison break çok severdim la. sonunda sinema filmi de vardı. İzlemediysen izle. Breaking bad. Vikings. Dexter. Da Vinci's Demons. Arrow.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bana da bi dizi önerin ya İzlediğim yabanci diziler wlanking dead ve perison break bunlardan başka izlemedim bunlar kadar sürükleyici bulamadım Doktor who ya başladım da pek saracak gibi değil daha 2. Bölümdeyim Önerileriniz bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Prison break çok severdim la. sonunda sinema filmi de vardı. İzlemediysen izle. Breaking bad. Vikings. Dexter. Da Vinci's Demons. Arrow.