E --> z+c

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
E --> z+c
Hafıza kartını z olarak göstere bilir ve ram de bi düzenleme yapabilirsek c6 01 belleyi 5800 a atabiliriz c olarak gösterebilirsek şu telefon hafızasının dolmasından kurtuluruz bu 2 konuya dair fikirleri bekliyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun işletim sisteminin en temel ayarlarını değiştirebilseydik telefonlarda kaldırabileceği oranda başka işletim sistemleri yüklerdik. Nokia öyle bi gizlemişki ayarları, değiştirmemizi istemiyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
elbet bi çözümü olmalı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu S60v5 işletim sistemini bulsak bir yerlerden :hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
biraz açar mısın?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Demek istediğim, telefonun hard diskine atılan sistemi bir yerden bulabilsek güzel olurdu.

Ayrıca RAM, orjinal RAM sürücüsü dışında başka bir sürücüye atanırsa telefon kağnı gibi yavaşlar.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
ana dosyalardan bahsediyosun ama onları bulduk diyelim bi yolunu bulup düzenlememiz ve tekrar yüklememiz lazım yeni programlara gerek var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İşte bulmakta yetmiyor. Aslında sıfırdan S60v5 işletim sistemini kurmaya çalışsak, hatta bunun arayüzü olsa, c'ye ve z'ye kurulacak sistemi kendimiz 'e' olarak seçsek çok güzel olurdu.

Bunlar boş hayaller :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hiçte bile tek ihtiyacımız bi yazılımcı :hmmm yazılım mühendisi birini bulsak bu iş olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben olacaktım, Türkiye'nin sınav ve tercih sistemi çok ters :off: Ne işim var benim sağlıkta hâlâ anlamış değilim. Bitireyim şu üniversiteyi, hırs yaptım zaten. Hedefim ikinci üniversiteyi de okuyup bitirmek ve amacıma ulaşmak.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
çift anadal veya tekrardan sınava girmeyi dene?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
NFE nin kurulu olduğu yeri açın dosyalar ordan açılıyor. Yani sistem dosyaları orda rofs2 nin dosyaları oluyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O kadar çalışkan değilim, sırayla gidiyorum :D

Reexecution

Reexecution

Üye
İşte bulmakta yetmiyor. Aslında sıfırdan S60v5 işletim sistemini kurmaya çalışsak, hatta bunun arayüzü olsa, c'ye ve z'ye kurulacak sistemi kendimiz 'e' olarak seçsek çok güzel olurdu.

Bunlar boş hayaller :(

bişey soracağım arayüz değilde e'ye kursak ne farkederki?Benim bildiğim s60v5 sistem dosyaları hepsi z'de c'de olan çok bişey yoktur diye düşünüyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bişey soracağım arayüz değilde e'ye kursak ne farkederki?Benim bildiğim s60v5 sistem dosyaları hepsi z'de c'de olan çok bişey yoktur diye düşünüyorum.
biz hafıza kartını bölüp bi kımını z bi kısmını c olarak kullanmayı kastetmiştik bu sayede hem telefon hafızasını arttırır hemde flash atmak yerine normal dosya kopyalar gibi flash dosyalarını e ye atarız kolaylık olur

Elfemsi44

Üye
diyelim ki işletim sistemi bulundu. Ve evet yeni bi işletim sistemi yapıldı. Nokia 5800 oturtuldu. Buna nokia izin verir mi ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
nokia yı bağlamaz bu konu o telefonu satar henm nokia napabilir sana

Elfemsi44

Üye
yani işletim sistemini parçalamana falan .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt