Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Bir sitede yayınlanmıştı winrar ile gerekli dosyaları bilgisayara kuruyoruz daha sonra flashtool.exe adlı bir uygulama ile tableti ilk haline döndurüyoruzstock romu ne ile kurdunuz program olarak
yine aynı şekilde flash tool ile tüm seçenekleri işaretleyip rom yükleyin belki olur.Bir sitede yayınlanmıştı winrar ile gerekli dosyaları bilgisayara kuruyoruz daha sonra flashtool.exe adlı bir uygulama ile tableti ilk haline döndurüyoruz
Ya da bırakıyım böyle kalsın diyeceğim ama öğretmenlerin 2 senedir kullanmadığı tableti kullanası tuttu -_-
açılınca bir uyarı filan veriyor mu ?4-5 kez denedim yine olmuyor
çok garip bir sorun şaşırdım o cihazlarda stock romu bozmadın mı ağ izleniyor der ama tebleti bozup garantiye yollayabilirsiniz değişim yapıyorlar diye biliyorumYok hiçbirşey yok normal teblet gibi ama onlar açılmıyor . Hatta tekrar denediğimde en son normalde kısıtlanmış olan ayarlar sekmesindeki kablosuz , bluetooth vs. bölümler açılmıştı yine rootladım sandımSonra güncelleme geldi kapandılar geri .{Şuan ağ izleniyor olabilir diye bir uyarı var ve konum kapanmıyor}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?