Tavsiye E Postamı Ve Şifremi Unuttum Rehberi Nasıl Geri Getşrebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
E Postamı Ve Şifremi Unuttum Rehberi Nasıl Geri Getşrebilirim?
bir arkadaş telefonunu servise vermiş ve telefon sıfırlanmış arkadaş telfona kaydettiği e posta ve şifreyi unutmuş rehberi kurtarmanın bir yolu var mı ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
pcden hesabına girmeye çalışsın ama girişte şifremi unuttum desin. muhakkak gizli soru vs yöntem girmiştir elbet açarken

skynet

Üye
E posta adresini de mi unutmuş ?

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Hem adres hem şifre adres olsa bende biliyordum şifreyi geri almayı ama ne adres var ne şifre

SonyXperia

SonyXperia

Üye
O zaman gitmiş diyelim hesap somuru: Keşke kullandığınız bir MS hesabını yapsaydınız.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak eposta açarken eski bir meil adresi daha ister yani yani o şuan bilgidi meil adreslerini girerek belki bir ihtimal gelen mesajları silmediyse en azından meil adını öyle öğrenebilir şifreyi yazmıyordu galiba orda onuda şifreyi unuttum şeklinde bulabilir

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
e posta benim değil Bi arkadaş sordu bende Bi çözüm bulamadım artık simde numaraları duruyorsa yeni e posta girip sim kişilerini içe aktar dedim daha servisten gelmemiş simde de silinmişse artık tek tek ekliyecek yinede yardımlarınız için sağolun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
e posta benim değil Bi arkadaş sordu bende Bi çözüm bulamadım artık simde numaraları duruyorsa yeni e posta girip sim kişilerini içe aktar dedim daha servisten gelmemiş simde de silinmişse artık tek tek ekliyecek yinede yardımlarınız için sağolun
aslında şöyle bir şeyde yapabilirsiniz tekrar olmaması için turkcellin depo servisi var bir numarayı arıyorsun senin rehberini isteidgin bir kaç resim falan depoluya biliyor ben unu uzun süre önce yaptım 2 yıl gibi tam oalrak hatırlamıyorum şimdi naısl oldugunu araştırmak lazım birde skydirve kişiler kışmından rebperin tamamını dışa aktarıp exel olara kayıt alırsan ilerde böyle srounlar tekrar başına gelmez

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
aslında şöyle bir şeyde yapabilirsiniz tekrar olmaması için turkcellin depo servisi var bir numarayı arıyorsun senin rehberini isteidgin bir kaç resim falan depoluya biliyor ben unu uzun süre önce yaptım 2 yıl gibi tam oalrak hatırlamıyorum şimdi naısl oldugunu araştırmak lazım birde skydirve kişiler kışmından rebperin tamamını dışa aktarıp exel olara kayıt alırsan ilerde böyle srounlar tekrar başına gelmez
işte bunu daha önce yapmak lazım dı bidaki sefere söyleyeyim yapsın ben gmail ede kişilerimi yedekliyorum zaten

Üst Alt