E-Posta Sorunu Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shelp

shelp

Üye
    Konu Sahibi
E-Posta Sorunu Yardım!!!
Arkadaşlar telefona ne zamandır e-posta kurmadım.Bi kurayım dedim e posta şifre yazdım.kurdu ama sonra e postaya tıkladımğım zaman ekran kararıyor açılmıyor. hiç bişey gelmiyor.microsoft apps yi fln sildim tekrar yükledim gene düzelmedi lütfen yardım edin :) :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Yazılımsal bir sorun! Önce telefonu yedekle sonra *#7370# yap. Sonra eğer mümkünse pcye bağla yazılım güncelleştirmelerini al! Cihazı hayata dönder :)

shelp

shelp

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu pc denmi yedekleme yapıcam ?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Evet daha garantili olur ve sonra istersen başka zamanda yükleme şansın olur! Zorlamak gibi oldu ama neyse :)

shelp

shelp

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler yardımın için :)

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
benighted

benighted

Üye
eger hotmail hesabi acmaya calisiyorsan bende de acilmiyor ama yahoo ve gmail aciliyor istersen bi de onlari dene

shelp

shelp

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim gmail açmaya çalıştım olmadı

- - - Eklendi - - -

telefonun içindekileri yedekledim soft format attım şimdi ama açtığımda belle fp1 di :D Şimdi postayı bidaha deniyorum bakalım açılacakmı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sevgili dostum bu konuyla alakalı bir sürü konu açıldı forumda Microsoft Apps uygulaması sms ve eposta sorunları gösterebilmekte. Microsoft App uygulamasını kaldırmak sorunu çözmüyor çünkü PixiEnablers eklentisi kaldırılamıyor ve eposta sorunu devam ediyor ben bu yüzden format ve flash attım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt