theeyuplu
Üye
-
Konu Sahibi
-
gmail yazdığına bakmayın ismi öyle, verdiğim ekran görüntülerindeki gibi ayarlarınızı yapın, ayarlara ulaşmak için menüden Mail - Ayarlar - Posta kutusuna tıkla - Posta kutusu ayarları - Gelişmiş posta kutusu ayarları giden ve gelen olarak iki tane ayar mevcut, resimlere bakarak yapınKardeş verdiğin dosyayı yükledim fakat sadece gmail var,bana hotmail lazım
gmail yazdığına bakmayın ismi öyle, verdiğim ekran görüntülerindeki gibi ayarlarınızı yapın, ayarlara ulaşmak için menüden Mail - Ayarlar - Posta kutusuna tıkla - Posta kutusu ayarları - Gelişmiş posta kutusu ayarları giden ve gelen olarak iki tane ayar mevcut, resimlere bakarak yapın
Başka Yolu YOkmu? Sıkıntı Eski Uygulamamı?ilk önce verdiğim eklentideki uygulamayı yükle ve bir kere aç, kaç tane posta kutusu açmak istersen tabiki
ayarları bu şekilde yaparsan eposta çalışacaktır, tabiki bu hotmail yani outlook için ayar, internetten diğer hizmetler içinde ayarlar mevcut
Başka Yolu YOkmu?
Gözlerine Girsin Neyse CFWye Atip Denerim Olur İnş Sisin İçinde Ne Var E Mailler Başkasına Gitmesin SonraGeçerli tek sağlıklı yöntem bu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sabit konu oluşturulabilir artık.
Gözlerine Girsin Neyse CFWye Atip Denerim Olur İnş Sisin İçinde Ne Var E Mailler Başkasına Gitmesin Sonra
Bİlemezsin Adam Belki Sapığın Önden GidenidirYok canım öyle bir saçmalık olmaz.All About Symbian bu konuya yer verdiyse kesin çözümdür.
Bİlemezsin Adam Belki Sapığın Önden Gidenidir
'All About Symbian'' Alıntı:Thanks to Eric, from the Delight team, for the heads-up.
eski uygulama yeni uygulama değil mail uygulamasına verilen destek kesildi sertifikası eskidi, o yüzden ayarları alamıyor, o kadar paranoyaksan boşver deneme bunu..Başka Yolu YOkmu? Sıkıntı Eski Uygulamamı?
Yok Gitsin Sorun Değilde İnsan Bazen Şüpheleniyor Sadece Ivır Zıvıır Mailler Geliyor.Bi E Posta Eksikti Zaten Onuda Kestiler Acaba Başka Güzel Bişey YOkmu Kullanışlı FW Den Sileyim e Maili Varsaeski uygulama yeni uygulama değil mail uygulamasına verilen destek kesildi sertifikası eskidi, o yüzden ayarları alamıyor, o kadar paranoyaksan boşver deneme bunu..
sen çok bildiğini sanıyorsunmailine virüs girmiş kardeş. mailo mailto virüsü olabilir. bir kere bana girmişti. ordan biliyorum
daha ne kadar saçmalayabileceğini hep birlikte göreceğizne bildiğimi bilirim.
bahstızhtc yi seviyoruz. ona laf söyletmeyiz.
Giren Girmiş Bizenesen çok bildiğini sanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?