Emre-45 Üye Oguzc@N' Alıntı: matematik geometri hariç güzel Genişletmek için tıkla ... Bir de ikinci yabancı dill
Oguzc@N' Alıntı: matematik geometri hariç güzel Genişletmek için tıkla ... Bir de ikinci yabancı dill
qirL1903 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Gerçi lise bitti ama neyse oğuzcanın yoğun istekleri uzerıne paylaşıyorum. İlk donem takdir aldım 2.donem okula pek gitmedım ama 83.15 ortalamam hocalarla konusup 2 puan daha alsam bi takdir daha. Genişletmek için tıkla ... Sen sözelci değil miydin ?
MaxiHipHopLife' Alıntı: Gerçi lise bitti ama neyse oğuzcanın yoğun istekleri uzerıne paylaşıyorum. İlk donem takdir aldım 2.donem okula pek gitmedım ama 83.15 ortalamam hocalarla konusup 2 puan daha alsam bi takdir daha. Genişletmek için tıkla ... Sen sözelci değil miydin ?
Anıl Umut Emekli Yönetici Benim neyim eksik ben de paylaşayım 11.sınıf 1.dönem ve 12. sınıf 2. dönem Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim neyim eksik ben de paylaşayım 11.sınıf 1.dönem ve 12. sınıf 2. dönem Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Benim neyim eksik ben de paylaşayım 11.sınıf 1.dönem ve 12. sınıf 2. dönem Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sadece matematik sorunlu o da ikinci dönem
Anıl Umut' Alıntı: Benim neyim eksik ben de paylaşayım 11.sınıf 1.dönem ve 12. sınıf 2. dönem Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sadece matematik sorunlu o da ikinci dönem
Anıl Umut Emekli Yönetici 9. sınıfa ulaşamıyorum hiç girilmemiş notlar.Ama karnemin resmini çekip atacağım tam 6 adet düz çizgi ve benzerleri var
9. sınıfa ulaşamıyorum hiç girilmemiş notlar.Ama karnemin resmini çekip atacağım tam 6 adet düz çizgi ve benzerleri var
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: 9. sınıfa ulaşamıyorum hiç girilmemiş notlar.Ama karnemin resmini çekip atacağım tam 6 adet düz çizgi ve benzerleri var Genişletmek için tıkla ... düz çizgi ve benzerleri
Anıl Umut' Alıntı: 9. sınıfa ulaşamıyorum hiç girilmemiş notlar.Ama karnemin resmini çekip atacağım tam 6 adet düz çizgi ve benzerleri var Genişletmek için tıkla ... düz çizgi ve benzerleri
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi spongemert' Alıntı: Hepsi 5, ortalamam 95,18 5. sınıf bitti. Genişletmek için tıkla ... 5 mi
'Patron Üye spongemert' Alıntı: Gerçekten ama! 5'e gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... Oha Kardeşim 8e Gidiyor facebook bile açmadık.Maxicepin Yaş ortalaması nedir ya.
spongemert' Alıntı: Gerçekten ama! 5'e gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... Oha Kardeşim 8e Gidiyor facebook bile açmadık.Maxicepin Yaş ortalaması nedir ya.
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi MaxiHipHopLife' Alıntı: Oha Kardeşim 8e Gidiyor facebook bile açmadık.Maxicepin Yaş ortalaması nedir ya. Genişletmek için tıkla ...
MaxiHipHopLife' Alıntı: Oha Kardeşim 8e Gidiyor facebook bile açmadık.Maxicepin Yaş ortalaması nedir ya. Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR Üye benimde bi 4 gelcekti ama hoca 5 yapmış hayret ettim ortalama 92 lerde heralde 7. sınıf bitti aslında 8 i bitircektimde 1 sene geç gidince.
benimde bi 4 gelcekti ama hoca 5 yapmış hayret ettim ortalama 92 lerde heralde 7. sınıf bitti aslında 8 i bitircektimde 1 sene geç gidince.
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi .BlueTR' Alıntı: benimde bi 4 gelcekti ama hoca 5 yapmış hayret ettim ortalama 92 lerde heralde 7. sınıf bitti aslında 8 i bitircektimde 1 sene geç gidince. Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR' Alıntı: benimde bi 4 gelcekti ama hoca 5 yapmış hayret ettim ortalama 92 lerde heralde 7. sınıf bitti aslında 8 i bitircektimde 1 sene geç gidince. Genişletmek için tıkla ...