E-okul sistemi kaş yaparken göz çıkartıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
E-okul sistemi kaş yaparken göz çıkartıyor
Malum çoğumuz öğrenciyiz yakından-uzaktan e-okul veli bilgilendirme sistemiyle alakamız var fakat e-okul sapıttı artık garip garip sorular soruyor doğduğum günü felan sordu geçen günlerde birşey demedim ama bu sefer ''Öğrencinin nüfus cüzdanı aile sıra numarası nedir?'' sorusunu soruyor iş giderek zorlaşıyor allahtan evdeyiz başka biryerden giriş yapsak kimlik olmadan olmaz kimse bilmez diye umuyorum aile sıra numarasını , kader yoldaşları kimlikler yanınızda bulunsun her zaman :islik

symbian.forever

symbian.forever

Üye
her zaman yanımda :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Şube adı örneğin 8-E , Doğum tarihi örneğin 1999 , Aile sıra numarası örneğin 29
Bu 3 ünden birini soruyor.Birde resim çıkıyor.Hangisi sensin diye ? :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
her zaman yanımda :D
tek olarak yanımda paso bulunur yanlış anlaşılmasın okula felan götürmüyorum bir kere kırıldı kimlik hem kaybolma riski çok yüksek cepte dursa düşüyor çantada dursa çalınıyor ondan yanımda tek paso bulunuyor kimliği belli edecek şekilde

---------- Eklendi @ 15:47:51 ---------- Yazıldı @ 15:46:46 ----------

3 ünden birini soruyor:d:
yok hepsini soruyor boş geçmek yok ben boş geçmeye çalıştım olmadı gidip doldurdum

tempestshine

tempestshine

Üye
Yoo bende doğum tarihi ve resmi mutlaka soruyor.Sayfayı yenilediğimde ya şubeyi ya da aile sıra numarasını soruyor

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Yoo bende doğum tarihi ve resmi mutlaka soruyor.Sayfayı yenilediğimde ya şubeyi ya da aile sıra numarasını soruyor
bana her zaman üç tane soru buluyor doğum günü , kayıtlı olduğu ilçe , fotoğraf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...