E-okul sifresi calmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
E-okul sifresi calmak
Oncelikle selamin aleykum. Arkadaslar ben duz lisede 12. sinifta okumaktayim. Bizim siteden bir arkadas mudurun e okul sifresini caldi ve kendimiz notlarimizi ve devamsizligimizi degistirdik. Arkadasim yakalandi ve sifreyi caldigi icin okuldan atildi. Maalesef bu olayin icinde bende varim ama calma olayinda yoktum. Benim 1. donem edebiyat ilk yazilisini ve gecen sene devamsizligimi sildi arkadasim. Simdi beni anladilar ve savunma doldurdum. Okuldan atilma ihtimalim var midir sizce ?

esokmen

esokmen

Üye
Bence var ama herseyi duzgun ce yazsaydinnkardesim.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Arkadasın atıldıysa %90 olayın içindeki herkes atılır ama sen çalma olayında olmadığından kurtarabilirsin

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Gayet acik yazdim kardesim

esokmen

esokmen

Üye
İnsallah olmaz. Bizim bir arkadasda yapmisti boyle birsey ama sonra hic birsey olmadi.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Sifreyi ben calmadim. Tum okulda var ki arkadasim paraya doktu isi. Okul savciliga vercez diyo ama veremezler okulda bi dunya yasadisi is donuyor.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Sizin okuldaki müdürün de başı yanar diyerlerininde duyulmasın

bartowski24

Üye
Ahmete katiliyorum Arkadasinin yaninda e okul sifresini gostererek giriyorsa burda bana gore mudurunde sucu var sanirim

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Onlar zan altinda kalmis. Bizzat parayla devamsizlik sildiren arkadasim var. Ben gideceksem o adamda aciga alinir.

bartowski24

Üye
Ancak burda muduru degil kendini dusun kardes o yalanlarla halledebilir o isi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Ailem ogrenmese keske. Yarin gidicem okula bakalim,son sene oldugu icin baska okulda almiyo

esokmen

esokmen

Üye
Kardrs hayirlisi olsun

MrExpert

MrExpert

Üye
Doğruy söylemek gerekirse Muhtemelen atılırsın...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Okul E-Okul Sifresi Caldiracak Kadar Guvensizse Bundan Sende Yararlanabilirsin Degerli Yoldasim :oke:
Ben Calmadim De .. Caldiranlara Ne Olacak De .? Onlarda Suc Yok Mu De .?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Başkasını suçlamak sizin suçunuzu hafifletmez .

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Suc ortakligina giriyor benimki.

uMTOku

Üye
Arkadaşın zaten atıldıysa çok üzülmüştü ben yaptım haberi sonradan oldu söyleyemedi desin en mantıklı bu
Sent from my Lumia 920 using Board Express

alcnn

alcnn

Üye
kardeşim yapmadan önce düşünseydiniz keşke... ama olmuş artık yapacak bişey yok. o atıldıysa sende yardım ve yataklıktan atılabilirsin. atılırsan eğer peşini bırakma derim. sonuçta müdürde suçlu. nerden suçlu dersen nasıl şifresini verebiliyor...

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
günaha girme bence

sincarezindan

sincarezindan

Üye
adam gibi herşeyi anlat dürüst ol affedilirsin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...