e buddy msn

Sponsorlu Bağlantılar

djoguzhan_55

Üye
    Konu Sahibi
e buddy msn
eBuddy Mobile Messenger
eBuddy Mobile Messenger Çok fonksiyonlu bir msn programdır.MSN, Yahoo! ve AIM i destekler.

Özellikleri :
* Hızlı cewap
*düşük data kullanımı[Az kontör harcar :naughty:]
* düşük batarya kullanımı

* Kolay kullanım
* Ses & titreşim

* Grup çhat imkanı
Eklenmiş Resimler
Eklenmiş DosyaeBuddyBeta_nokiaseries60v2_176x208.zip (89.4 KB (Kilobyte), 299x kez indirildi)

:megafon:msn hepsi var grafite olduğu gibi

• Beğen
Tepkiler: yagmurlu5045, disam, emre.278 ve 7 diğerleri

sedat_60

Üye
6300 oluyomu bu acaba

djoguzhan_55

Üye
    Konu Sahibi
bütün tlfonları testekliyo yükleyebiliyosun yd eniyisi waptan: bu site daha güvenirli

enes442

enes442

Üye
güsel program ancak mig33 ü tartısmam

hoca91

Üye
iiiiiiiiiiiiii guzel program.............

POWER

POWER

Üye
kendi sitemde kendi paylaşımıma yapılan saygısızlığa asla taviz vermem.Tamamen kendi paylaşımım olan bi programı kendim çevirdiğim yazıyla tekrar burda sunmaktan utanmıyor musun?

--------------- Ekleme ---------------

İbreti alem bu konu burda kalacak...Herkes emek hırsızlığının ne demek olduğunu görecek...

Kürşat27

Üye
EWET 6300 DA ÇALIŞIYOR BEN DENEDİM EN İYİ MSN PROGRAMI BU BENCE(6300 için)

enes442

enes442

Üye
kardeş calısmıyor bu msn

vatanbölünmez

Üye
muhteşem bir programmmmmm

yxL

yxL

Üye
kendi sitemde kendi paylaşımıma yapılan saygısızlığa asla taviz vermem.Tamamen kendi paylaşımım olan bi programı kendim çevirdiğim yazıyla tekrar burda sunmaktan utanmıyor musun?

İbreti alem bu konu burda kalacak...Herkes emek hırsızlığının ne demek olduğunu görecek...

çok hakLsın kardeşim ben hatırLıyorum bu konu açıLmıştı bi daha ;)

redragonn

redragonn

Üye
abiler benimki bağlanmıyo
internet ayarı yapı değil nasıl yaparız

bide yazışmak için karşıdada olması gerek dimi

djoguz55

djoguz55

Üye
çok hakLsın kardeşim ben hatırLıyorum bu konu açıLmıştı bi daha ;)
hayır başka bir konuda açılmamıştı ben hergün giriyorum yoktu ben aradım ara yazan yere yazdım bulunmadı dedi bir daha aradığımda(başka bir gün)buldum ve bunu bence bilgi hırsızlığı olmuyor arkadaş şey yapmış olabilir üyeler uğraşmasın diye s40 ka yazmış siz haksız düşmüş oluyosunuz bence

bence emeğe saygı çalmışsa çalmış sanki çok bişe bulamayanlarda burdan bulurlar

ycg35

ycg35

Üye
e buddy ve mig33 bende çalışmıyor olmaz böyle şey yah paylaşımı kim yapmış biraz karışık ama yinede hepinize tşkkürler

yxL

yxL

Üye
hayır başka bir konuda açılmamıştı ben hergün giriyorum yoktu ben aradım ara yazan yere yazdım bulunmadı dedi bir daha aradığımda(başka bir gün)buldum ve bunu bence bilgi hırsızlığı olmuyor arkadaş şey yapmış olabilir üyeler uğraşmasın diye s40 ka yazmış siz haksız düşmüş oluyosunuz bence

bence emeğe saygı çalmışsa çalmış sanki çok bişe bulamayanlarda burdan bulurlar

ya ben hatırLıyorm bu ebudy'i indirmştm burdan.. sende bakmış görmemişsn sorun yok o zamn;)

djoguz55

djoguz55

Üye
ben gece gündüz burdayım üye olduğumdan beri
siz haksızzsınızbence djoguzhan_55 hakkını yiyosunuz siz hakksızsınız tmm onun yerine ben özür diyim ok ben onun akrabasıyım ok tmmm daha kurcalamayın....................

enes442

enes442

Üye
bu kaç kontör yiyo ?

egocean

Üye
mükemmel bir programmış paylaşım için teşekkür ederim

c-e-53

Üye
cok fazla kontör yiyor

mmry07

Üye
sağol teşekkürler

sağol kardes

sağol kardes

yxL

yxL

Üye
yaa arkadaşLAr bende şöLe bi sorun var.. teL. 6300 2 hattm var (t.ceLL-vodafone) ikisndede paket veriye abone oLn die bi uyarı çıkıo sorada bağLAntı başarısz dio :( bunun nedeni nedr aceba ????

Takipçi Satın Al

Üst Alt