E 72 Hafıza Kartımı Okumuyor ve bi kaç sorun daha..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snejinka

Üye
    Konu Sahibi
E 72 Hafıza Kartımı Okumuyor ve bi kaç sorun daha..
Merhaba arkadaşlar ;

E 72 telefonuma 4gb micro hafıza kartı takıyorum ama algılamıyor. Başka hafıza kartı taktık algılıyor. hafıza kartı bugüne kadar telefonun içinden çıkmadı bozulmuş olabilirmi ayarlardan flnmıdır acaba?

+internete wifi ile bağlanıyorum ama devamlı internet sayfalarında durmadığımda kesilmeler oluyor. ne yapmalıyımgirişi direk operadan mı yoksa wlan sihibz. , bağl. yönt. flnmı giriş yapmam gerekiyor.

+E72 ile internette video nasıl izlenio adobe flash fln gerekiomu?youtubeda videoları izlemek için çok bekliyorum yükleme yapması için. ne yapmalıyım?

+ telefonu kullanmazken ekranda da hlc ısık yok. Yani telefon beklemede ıken ortadaki buyuk tusun etrafıında 5 saniyeede bir ışık yanıp sonuyor.bunu nasıl engelleyebılırım

?Şimdiden çok teşekkürler...

Symbianist

Symbianist

Üye
1- Hafıza kartı ile ilgili olarak. Bir pc'de denemeden bozuk olup olmadığını anlamak zor. Kart okuyucu da görmüyorsa bozulmuş demektir.

2- Wifi bağlantısı için de ayarlardan hedeflere girip önceliği wifi olarak ayarlayabilirsin. Öte yandan kesilmeler de wifide normaldir. Ama ben ona şöyle bir çözüm bulmuştum. Ucwebi açıp ayarlarından kullandığım wlanı seçiyordum. Ucwebi de arka planda açık bırakıyordum ve diğer internet işlerimi hallediyordum. Bağlantı düşmüyordu. Yani ucwebe o ağı tanımla ve operadan falan gezin dene derim.

3- Youtube ile ilgili ise kendi programı var. Onu indirip direkt izleyebilirsin. İstersen de dmyoutube.com adresine girerek şarkıları mp3 veya video diğer şeyleri de video olarak indirebilirsin.

4- Ortadaki ışık da bir arama, sms vb geldiğinde yanıp söner. Onu kapatmak için de ayarlardan kişiselleştirme ya da sende herneyse ona girip. Bildirim ışıkları sekmesindekileri kapalı konuma getirmen yeterli olacaktır. (orada beklemede ışığı yazıyor zaten)

5- Direkt video izlemek için de bolt browser var şimdilik ama ben pek de sevmedim. Youtube programı iyidir bence. Denemeni tavsiye ederim http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/youtube-mobile-2-4-4-signed-343600.html

BrainFree

BrainFree

Üye
Acemiyiz herhalde :)
Hafıza Kartına Bilgisayardan format at.
Wlan Sihirbazından Bağlayıp Sihirbazı Kapatmaman lazım.
M.youtube den başka sitelerden (mobil olmayanlardan) video izleyemiyoruz. Telefonumuzdaki Flash Player Sürümü 1.0 olduğu için.
Ayarını bozmuşsun kişiselleştirme den ara karıştır bul evladım forumu meşgul ediyosun :) :D

----------Eklendi @ 22:52:57 ---------- Yazıldı @ 22:50:05 ----------

1- Hafıza kartı ile ilgili olarak. Bir pc'de denemeden bozuk olup olmadığını anlamak zor. Kart okuyucu da görmüyorsa bozulmuş demektir.2- Wifi bağlantısı için de ayarlardan hedeflere girip önceliği wifi olarak ayarlayabilirsin. Öte yandan kesilmeler de wifide normaldir. Ama ben ona şöyle bir çözüm bulmuştum. Ucwebi açıp ayarlarından kullandığım wlanı seçiyordum. Ucwebi de arka planda açık bırakıyordum ve diğer internet işlerimi hallediyordum. Bağlantı düşmüyordu. Yani ucwebe o ağı tanımla ve operadan falan gezin dene derim.3- Youtube ile ilgili ise kendi programı var. Onu indirip direkt izleyebilirsin. İstersen de dmyoutube.com adresine girerek şarkıları mp3 veya video diğer şeyleri de video olarak indirebilirsin.4- Ortadaki ışık da bir arama, sms vb geldiğinde yanıp söner. Onu kapatmak için de ayarlardan kişiselleştirme ya da sende herneyse ona girip. Bildirim ışıkları sekmesindekileri kapalı konuma getirmen yeterli olacaktır. (orada beklemede ışığı yazıyor zaten)5- Direkt video izlemek için de bolt browser var şimdilik ama ben pek de sevmedim. Youtube programı iyidir bence. Denemeni tavsiye ederim http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/youtube-mobile-2-4-4-signed-343600.html
Symbiansıst Bu İşi biliyor youtube ile ilgili linkten ben de daha önceleri indirmiştim.

snejinka

Üye
    Konu Sahibi
yanıtlarınız için teşekkürler...

+ şu videoları fln izlerken bi yükleme oluyorya bu ndir acaba arabelleğe alma gibi bişimi?
Sanırım bu yüklemelerin hafızayı etkileme gibi bir durumu yoktur ?

BrainFree

BrainFree

Üye
yanıtlarınız için teşekkürler...+ şu videoları fln izlerken bi yükleme oluyorya bu ndir acaba arabelleğe alma gibi bişimi?Sanırım bu yüklemelerin hafızayı etkileme gibi bir durumu yoktur ?
Geçici hafızaya alır (telefon belleğini kullanır) ve çıkışta siler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...