E 72 den youtube videolarına bağlanamıyorum .. yardım lütfen ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EsraAy.

Üye
    Konu Sahibi
E 72 den youtube videolarına bağlanamıyorum .. yardım lütfen ..
1 ay öncesine kadar youtube a bağlanabiliyordum bikaç gün önce denedim bağlanmadı nokia ya sordum yazılımdan olabilir dediler yeni yazılım attırdım bugün ama hala aynı sorun devam ediyor .. yardım ederseni çok sevinirim, bari youtube a girseydim :)

deforze

deforze

Üye
youtube bağlanamıyorum derken nasıl bir hata ? Tarayıcı web sitesine erişemiyor gibi bir hata mı ? Başka sitelere girebiliyormusun ?

• Beğen
Tepkiler: EsraAy.

EsraAy.

Üye
    Konu Sahibi
evet başka sitelere girebiliyorum ama youtube a girdiğimde videolar da gözüküyor ama üzerine tıpladığımda real player açılıyor bağlanıyor diyor ama kaç gündür bağlandığını hiç görmedim henüz :)

deforze

deforze

Üye
menü den real player a gir seçenekler>>ayarlar>>akış>>şebeke>>kullandığın operatör bağlantısı(turkcell internet-vodafone internet-avea internet) kaydet ve çık tekrar dene sonucu yaz

• Beğen
Tepkiler: EsraAy.

EsraAy.

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun bugün nokia dakiler bile anlamamışlardı desene boşuna yazılım attılarr :) çok teşekkür ederimm :)

deforze

deforze

Üye
rica ederim

sunanswer

Üye
deforze çok teşekkürederim.

Havvali

Havvali

Üye
helal olsun bugün nokia dakiler bile anlamamışlardı desene boşuna yazılım attılarr :) çok teşekkür ederimm :)

Zaten orada çalışanların coğu birinin bişey anladığı yokki ne olursa olsun yazılım atarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt